FoU: Prosessert mat og tykktarmskreft
I Norge er forekomst av tykk- og endetarmskreft blant den høyeste i verden. I dag har vi ikke et klart svar på hva som er årsaken til det, men mye… Les mer
I Norge er forekomst av tykk- og endetarmskreft blant den høyeste i verden. I dag har vi ikke et klart svar på hva som er årsaken til det, men mye… Les mer
Kjøtt og melk essensielt for barn, unge og gravide, fastslår en stor FN-rapport som nå er offentliggjort. Rapporten treffer midt i den norske kostholdsdebatten, mener professor. Kjøtt, egg og melkeprodukter… Les mer
Mat fra havet gjør sauekjøttet sunnere og bedre Sjømat er sunt for sauen, også. Sau som spiser tare, får saftigere kjøtt som holder seg lenger og i tillegg smaker godt…. Les mer
Kyllingfilet holder seg like godt i mer miljøvennlig plastemballasje Fersk kyllingfilet er et ømfintlig produkt, og for å opprettholde god kvalitet og holdbarhet må den tas godt vare på. Her… Les mer