Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Gjestekommentaren Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

– Kjøttbedrifter bidrar til liv i bygd og by

31.01.2023

Gjestekommentar av Ole Erik Almli, adm.dir. i NHO Mange norske bedrifter opplever krevende tider. Jeg vil gjerne takke kjøttbedriftene som også i krise sørger for mat til norske bord. Først gjennom… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Hvordan skal vi møte kompetanseutfordringen?

27.09.2022

Av Espen Lynghaug, spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk, NHO Mat og Drikke Norsk matindustri er Norges største fastlandsindustri og et avgjørende ledd i verdikjeden for matens reise fra jord til bord…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Strømstøtte til små utsatte bedrifter nå!

31.08.2022

Gjestekommentar av Alfred Bjørlo, venstres medlem i Næringskomiteen på Stortinget Venstre er lei av at regjeringen somler med strømstøtte til bedrifter som er særlig utsatt for høye strømpriser. Vi har… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Lønnsomheten opp og prisen ned med ny teknologi?

09.06.2022

Av Lene Westgaard-Halle, Stortingsrepresentant (H) Både landbruks- og dagligvarepolitikken setter ofte bønder opp mot forbrukere. Inntekter for dem som driver i næringen mot priser for dem som handler i butikken…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet

29.11.2021

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet Gjestekommentar av Dag Henning Reksne, adm. direktør MatPrat NM i kjøttprodukter er kjøttbransjens viktigste forum for å vise fram mangfoldet og kvaliteten, avspeilt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Ikke hopp bukk over konkurranseloven!

06.07.2021

Ikke hopp bukk over konkurranseloven! Lars Sørgard, direktør i Konkurransetilsynet Mange bedriftsledere setter seg godt inn i arbeidsmiljøloven og skattelovgivningen, men glemmer konkurranseloven. Det kan koste de dyrt. Se for… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Endringer i råvaremarkedet og samarbeidsklimaet!

07.02.2021

Ståle Gausen, Styreleder i KLF Koronaåret 2020 ble et svært spesielt år. For de av våre medlemmer som har foodservice som hovedmarkeder, så har dette vært et svært tøft år…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjøttbransjen – en framtidsrettet næring!

21.12.2020

Det er nok av stemmer i samfunnsdebatten som dømmer kjøttbransjen nord og ned. Kjøttproduksjon er ikke bærekraftig – verken for dyr, folk eller miljø, hevdes det. Argumentene kjenner vi, og… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norske bønder viser vei med deling av data

13.11.2020

Norske bønder viser vei med deling av data Ingunn Midttun Godal  Adm. direktør i Mattilsynet Foto: Mattilsynet Digitalisering berører alle bransjer og landbruket er kanskje den næringen som har kommet… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Digitalisering i landbruket – det nye gullet?

16.10.2020

Digitalisering i landbruket – det nye gullet? Bjørn Iversen Adm. Direktør i Landbrukets Dataflyt Norsk landbruk er en av de mest digitaliserte næringene i Norge og dermed også svært langt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Konkurrenter og kollegaer – en henstilling fra hjertet!

08.08.2020

Konkurrenter og kollegaer – en henstilling fra hjertet! Ståle Gausen Styreleder i KLF Bjørn-Ole Juul-Hansen KLF-direktør KLFs medlemsbedrifter er helt kritisk viktige ledd i den lange, biologiske verdikjeden fra jord… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

08.08.2020

– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst Petter H- Brubakk, Adm. direktør, NHO Mat og drikke Den norske mat- og drikkevarenæringen er i omstilling -, og i… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

(S)nyt Norge?

08.08.2020

(S)nyt Norge? Magne Supphellen Professor i markedsøkonomi, NHH Er merkeordningen Nyt Norge et effektivt virkemiddel for å øke omsetningen av norske matvarer? Neppe. Stiftelsen Matmerk feiret nylig 10-års jubileum for… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Spis mer norsk kjøtt

08.08.2020

– Spis mer norsk kjøtt Daniel Slakter Annis pølsemakeri i Mathallen Den som velger å ikke spise kjøtt har aldri opplevd nyrøkte frankfurtere rett ut av røykskapet, eller har fått… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Hurra for norsk juleribbe!

20.12.2019

Hurra for norsk juleribbe! Nina Sundqvis, adm. direktør i Matmerk Jeg hører med til dem som heier på ribbe-laget julaften, og ribba skal være ei skikkelig stor, dyr norsk ribbe…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Mat og politikk

21.11.2019

Mat og politikk Dag-Henning Reksnes, Adm. dir., MATPRAT Det nye politiske flertallet i Oslo kommune har bestemt at det skal serveres kjøttfrie skolemåltider og at eldre på kommunale institusjoner i… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}