Grilstad trakk seg fra Gudsbrandsdal slakteri
Styret i Grilstad har besluttet å ikke delta videre i samarbeidet om å etablere et nytt slakteri på Otta. – Betydelig økte investeringskostnader og ned-gang i forbruket av rødt kjøtt… Les mer
Styret i Grilstad har besluttet å ikke delta videre i samarbeidet om å etablere et nytt slakteri på Otta. – Betydelig økte investeringskostnader og ned-gang i forbruket av rødt kjøtt… Les mer
Styret i Grilstad besluttet denne uka å ikke delta videre i samarbeidet om å etablere et nytt slakteri på Otta. Risikoen ble for stor på bakgrunn av betydelig økte investeringskostnader… Les mer
Det lokale Gudbrandsdal Slakteri har kommet et viktig skritt nærmere realisering. Eierselskapene Jæder og Grilstad bestemte seg nemlig for å spytte inn åtte millioner friske kroner. Dette ble kjent på… Les mer
Etter at Fatland forsvant ut, er det Grilstad som nå blir Jæders partner på eiersiden i nye Gudbrandsdal Slakteri. Avtroppende konsernsjef i Fatland, Terje Wester, blir ny daglig leder i… Les mer
– Vi er svært glade for at vi har medlemsbedrifter som sammen med lokale krefter finner løsninger som tjener bøndene i Gudbrandsdalen, næringslivet i regionen og skaper konkurranse om slaktet…. Les mer
Noralv Espeland, Terje Jonny Sveen og Terje Wester foran selveste Prillarguri, selve monumentet over Ottas evne til overlevelse. Etter at Jæder og Fatland har besluttet å gå inn med rundt… Les mer