150 år med slakting og skjæring
Han representerer 5. generasjon i familiebedriften ved Drammenselvas bredd, og i år kan eier og daglig leder Aksel Andersen stolt feire 150 års drift. Definitivt en av de aller eldste… Les mer
Han representerer 5. generasjon i familiebedriften ved Drammenselvas bredd, og i år kan eier og daglig leder Aksel Andersen stolt feire 150 års drift. Definitivt en av de aller eldste… Les mer
Kåre Bakke, tidligere adm. direktør i KLF, rundet 90 år 15. juli. Han er i dag æresmedlem både i KLF og Oslo og Akershus kjøttlaug. Jubilanten er født og oppvokst… Les mer
To viktige milepæler for bedriften Per’s Kjøkken i Sandefjord i år. Bedriften markerer 60 års eksistens og det er 20 år siden flyttingen fra Larvik til Sandefjord. Bildene over er… Les mer
75 år med kjøtt i Lillesand – Min drivkraft har hele veien vært å skape og utvikle. Og jeg har nok brukt hjertet mer enn hjernen i det møysommelige arbeidet… Les mer
Verdig markering av Oslo-laugets jubileum OSLO Da Oslo og omegn kjøttfaglaug nylig markerte sitt 125 årsjubileum, var det bare rett og rimelig at dette foregikk på et historisk sted i… Les mer
Sprek 125-åring feiret seg selv med DDE og ny profil Ølen Alle ansatte med følge var invitert da Fatland jubilerte i Ølen. Det ble litt av en fest. God stemning… Les mer