– Mye uberettiget og usaklig kritikk av pinnekjøttkvalitet
– Er det grunn til å kritisere norske kjøttbedrifter for at de bruker for kort tid på tørking i forbindelse med produksjon av pinnekjøtt og har kvaliteten på dette kjøttproduktet… Les mer
– Er det grunn til å kritisere norske kjøttbedrifter for at de bruker for kort tid på tørking i forbindelse med produksjon av pinnekjøtt og har kvaliteten på dette kjøttproduktet… Les mer
Julesalget i kroner og øre synes å være bedre i år enn i fjor for bransjens bedrifter. Det går fram av en kartlegging bransjebladet har foretatt blant et utvalg kjøttbedrifter… Les mer
Åtte av ti nordmenn planlegger å spise ribbe eller pinnekjøtt på julaften i år, men det er interessant å merke seg at pinnekjøtt år for år spiser seg innpå ribbe…. Les mer
Mens det i Norge finnes flere hundre forskjellige varianter av pinnekjøtt, har forbrukerne frem til nylig møtt ribbe enten som tynnribbe, midtribbe og familieribbe, krydret eller naturell. Men nå kommer premium-ribbene for fullt.
Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner det beste lutefiskbaconet. Her finner du julematvinnerne fra NM i… Les mer
Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner de beste medisterkakene.