Over 200 påmeldt til Kiel-konferansen
Hvor ligger mulighetene for kjøttbransjens bedrifter i krisetider som vi nå er inne i? Det spørsmålet håper Jøran Olsson i Norsk Kjøtthandel å få svar på når det for niende… Les mer
Hvor ligger mulighetene for kjøttbransjens bedrifter i krisetider som vi nå er inne i? Det spørsmålet håper Jøran Olsson i Norsk Kjøtthandel å få svar på når det for niende… Les mer
– Meningsløst å redusere kjøttproduksjonen i Norge OSLO/KIEL– Det er meningsløst om vi i Norge skal redusere kjøttproduksjonen, for så å importere utenlandsk kjøtt. Vi må derimot framsnakke norsk landbruk… Les mer
– Kjøttdebatten blir hetere og hetere OSLO/KIEL– Glem kjøttskam! Det virker ikke og verdens eldste yrke er neppe truet. Rett og slett fordi folk flest vegrer seg for å velge… Les mer
Jobber smartere, ble mer effektive OSLO/KIEL Hvordan jobbe smartere og øke effektiviteten i bedriften, og hva er resepten på mer involvering og lavere sykefravær blant de ansatte? – Vi har… Les mer
Klart for ny Kiel-konferanse i februar Oslo Er det grunn til å ha dårlig samvittighet når kjøtt og kjøttprodukter inntas? Det spørsmålet skal besvares når Norsk Kjøtthandel og KLF arrangerer… Les mer