Ny e-post-tjeneste fra KLF
Ny e-post-tjeneste fra KLF Det siste halvåret har KLF fått etablert en ny og bedre e-posttjeneste. Mange har mottatt koronabrev, og vi har i tillegg relansert nyhetsbrevet «Siste nytt fra…
Ny e-post-tjeneste fra KLF Det siste halvåret har KLF fått etablert en ny og bedre e-posttjeneste. Mange har mottatt koronabrev, og vi har i tillegg relansert nyhetsbrevet «Siste nytt fra…
NM i Kjøttprodukter i høst – jul og pålegg NM i Kjøttprodukter arrangeres årlig. I 2021 blir det mesterskap med oppmerksomhet rundt julemat og påleggsprodukter. I KLF er planleggingen i…
I samarbeid med NHO Mat og Drikke inviterer Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, videregående skoler med matfag til skolemesterskap i medister i forbindelse med NM i kjøttprodukter 2021. Skolens pølse deltar…
Nye kjottbransjen.no er lansert Nettsidene har responsivt design, dvs. at visningsmodus tilpasser seg etter etter hvilken skjermstørrelse de vises på. Her er sidene vist pånettbrett og mobil. Det siste året…
KLF rigger for digitalisering I september ble Igor Novikov ansatt i stilling som prosjektleder for digitalisering i KLF. Etter en måned på Brynseng i Oslo, begynner han å bli kjent…
Mette Juberg slutter i KLF Etter 13 år i KLF, sier Mattrygghetog kvalitetssjef Mette Juberg takk for seg i bransjeorganisasjonen. Hun slutter til sommeren. Etter 13 år i KLF, slutter…
Nettverkssamling for kvalitetsledere! Vårens samling blir i Lofoten, så sett av dagene 25. og 26. mars på Leiknes og Svolvær. Det blir bedriftsbesøk hos Horns Slakteri og Lofotprodukter, og samlingens…
Korona-spesial KLF-siden denne gang blir en korona-spesial, der vi tar for oss KLFs arbeid med beredskap og medlemskontakt i krisen. Hos KLF har store deler av administrasjonen jobbet med korona.…
Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020 Vi åpner nå for påmelding til et nedskalert NM i Kjøttprodukter 2020. Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt…
Bli kvalifisert klimarådgiver 15. oktober vil Klimakalkulatoren bli gjort tilgjengelig for alle bønder med melk- og kornproduksjon. Seinere på høsten lanseres kalkulatoren for gris. Verpehøns-, fjørfekjøtt- og ammekuproduksjon vil inngå…
Velkommen til Kieltur! I skrivende stund er det påmeldt 190 personer på turen som skjer 6.–8. februar. Det er åttende gang vi drar til Kiel med hele bransjen. Tema for…