– Spekemat som eget fag
Det har lenge vært et ønske fra kjøttbransjen om en utdanning i spekevareproduksjon. Nå lanserer Trøndelag høyere yrkesfagskole et eget studium som er utviklet i samarbeid med store aktører som…
Det har lenge vært et ønske fra kjøttbransjen om en utdanning i spekevareproduksjon. Nå lanserer Trøndelag høyere yrkesfagskole et eget studium som er utviklet i samarbeid med store aktører som…
– Unik mulighet til kompetanseutvikling i kjøttindustrien OSLO Etter avslutningen av prosjektet Matindustrien 4.0, inviteres nå inntil 40 bedrifter inn i et nytt kompetanseprosjekt hvor partssamarbeid, medarbeiderdrevet innovasjon og kunnskapsdeling…
Formidabel interesse for gratis kompetanseheving OSLO I april fikk mat- og drikkevareindustrien tildelt et eget bransjeprogram og en stor sum penger, hele 15 millioner kroner, til å kjøpe inn kurs…
I løpet av de 12 siste årene har det kun blitt utdannet tre pølsemakere i Innland fylke (tidligere Oppland og Hedmark). Chainarong Syversen (21), ved Grilstad Brumunddal, ble den tredje…
KLF gjennomfører jevnlig digital kompetanseskole som bonden kan gjennomføre hjemmefra. Godkjent av Mattilsynet – Den digitale løsningen er godkjent av Mattilsynet og dekker kravene til kompetanse som kreves i regelverket,…
Nytt e-læringskurs for fjørfeplukkere snart klart Plukking er en av de mest stressende prosessene fjørfe utsettes for. Dårlig dyrehåndtering kan også påføre fuglene skader som vingebrudd og blødninger. For å…
Populær kompetanseskole for fjørfebønder Kompetanseskolen for fjørfebønder tilsluttet KLF, blir mer og mer populær. Nylig deltok 26 personer da kompetanseskolen ble avviklet i Stjørdal Deltagerne i gang med å dissekere…