– Spekemat som eget fag
Det har lenge vært et ønske fra kjøttbransjen om en utdanning i spekevareproduksjon. Nå lanserer Trøndelag høyere yrkesfagskole et eget studium som er utviklet i samarbeid med store aktører som… Les mer
Det har lenge vært et ønske fra kjøttbransjen om en utdanning i spekevareproduksjon. Nå lanserer Trøndelag høyere yrkesfagskole et eget studium som er utviklet i samarbeid med store aktører som… Les mer
– Unik mulighet til kompetanseutvikling i kjøttindustrien OSLO Etter avslutningen av prosjektet Matindustrien 4.0, inviteres nå inntil 40 bedrifter inn i et nytt kompetanseprosjekt hvor partssamarbeid, medarbeiderdrevet innovasjon og kunnskapsdeling… Les mer
Formidabel interesse for gratis kompetanseheving OSLO I april fikk mat- og drikkevareindustrien tildelt et eget bransjeprogram og en stor sum penger, hele 15 millioner kroner, til å kjøpe inn kurs… Les mer
Chainarong Syversen ble tredje pølsemaker i Innlandet siden 2008 BRUMUNDDAL I løpet av de 12 siste årene har det kun blitt utdannet tre pølsemakere i Innland fylke (tidligere Oppland og… Les mer
Digital kompetanseskole i KLF-regi for produsenter KLF lanserer nå digital kompetanseskole som bonden kan gjennomføre fra sin egen stue. Koronasituasjonen gjorde at KLF måtte tenke nytt, og den nye digitale… Les mer
Nytt e-læringskurs for fjørfeplukkere snart klart Plukking er en av de mest stressende prosessene fjørfe utsettes for. Dårlig dyrehåndtering kan også påføre fuglene skader som vingebrudd og blødninger. For å… Les mer
Populær kompetanseskole for fjørfebønder Kompetanseskolen for fjørfebønder tilsluttet KLF, blir mer og mer populær. Nylig deltok 26 personer da kompetanseskolen ble avviklet i Stjørdal Deltagerne i gang med å dissekere… Les mer