Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Koronasituasjonen Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

Koronaeffekt på matbårne infeksjoner

24.11.2022

Koronaeffekt på matbårne infeksjoner Koronapandemien og tiltak som reiserestriksjoner, stengte grenser og større fokus på smitte-vern har hatt en klar innvirkning på andelen matbårne infeksjoner. Illustrasjonsfoto: Colourbox / sammensatt De… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Berget av kraftinnsats fra ledelse og ansatte

27.05.2022

Takket være intens innsats fra de ansatte og ikke minst det faktum at eierne i lange perioder jobbet gratis for å redde bedriften, fikk Gunnar Ruud Catering AS i Oslo… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Pandemi, men også solid framgang for mange i 2021

03.02.2022

Som vanlig i årets første utgave av bransjebladet, har et 20-talls bedrifter blitt bedt om å svare på fire konkrete spørsmål om fjoråret og året vi nå er inne i…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Sykefravær har i liten grad påvirket produksjonskapasitet

05.01.2022

Sykefraværet i kjøttbransjens bedrifter synes ikke i nevneverdig grad å ha gått ut over produksjonskapasiteten nå før jul. Det må bli konklusjonen etter at bladet Kjøttbransjen har gjennomført en spørreundersøkelse… Les mer

Aktuelt

Bråstopp i julematsalget til restauranter

09.12.2021

Regjeringens nye nasjonale koronatiltak får store konsekvenser for kjøttbedrifter som leverer typiske juleprodukter til restaurant-bransjen. Bedrifter vi har snakket med rapporterer om halvering av salget av julemat nå i desember…. Les mer

Aktuelt

KBS for kjøtt i tung motbakke

25.11.2021

KBS for kjøtt i tung motbakke Kjøttprodukter i KBS-markedet hadde en tilbakegang på 12,8 prosent i volum og 8,6 prosent i verdi i forhold til året før. Det viser ferske… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Stor bekymring for mangel på arbeidskraft

20.09.2021

Stor bekymring for mangel på arbeidskraft Landets største frittstående skjærebedrift, Axel Andersen i Drammen, opplever mangelen på arbeidskraft som et stadig økende problem. Ja, akkurat nå opplever daglig leder Aksel… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norsk Kylling delvis stengt etter smitteutbrudd

16.06.2021

Norsk Kylling på Støren stenger ned etter et større smitteutbrudd i kommunen. Bedriften gjør dette for å få oversikt og kontroll på utbruddet. Smitten er stor sett knyttet til anlegget… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Mange bønder er ensomme og mer isolert

26.04.2021

Mange bønder er ensomme og mer isolert Isolasjon, ensomhet og psykiske utfordringer. Det har blitt hverdagen for mange norske bønder under pandemien. Øystein Øren, produktsjef med ansvar for landbruk i… Les mer

Aktuelt

3. juni blir det digitalt KLF-landsmøte

22.03.2021

For ett år siden planla KLF for at Landsmøtet/ERFA-samlingen 2021 skulle finne sted på ærverdige Hankø Hotell og Spa. Nå er det klart at den etterlengtede bransjesamlingen ikke lar seg… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Snudde brått feil vei for Ruud

21.12.2020

For firmaet Gunnar Ruud Catering lå det meste til rette for en lysning i september, men så snudde det brått. Av Per A. Sleipnes Bedriften klarte å oppnå 61 prosent… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Effektivt smittevern og dugnad ‘reddet’ Grilstad

17.12.2020

Effektivt smittevern og dugnad ‘reddet’ Grilstad Effektive smitteverntiltak og god lagånd ble redningen for Grilstad da det brøt ut koronasmitte i fabrikken på Ranheim i oktober. Per A. Sleipnes Dugnaden… Les mer

NM i Kjøttprodukter

NM kåringen omgjøres til webstrøm – uten folk i salen

28.10.2020

Vi kjører premieutdelingen 29. oktober klokken 14:00 som en ren WebTV-sending uten kjøttbedrifter i salen, men håper dere vil følge web-strømmen.

Bladet Kjøttbransjen

– Er koronaberedskapen på plass i din bedrift?

16.10.2020

– Er koronaberedskapen på plass i din bedrift? OSLO Med en pågående korona-pandemi, er manges øyne rettet mot vår bransje siden flere smitteutbrudd i Europa er tilknyttet slakteri- og nedskjæringsvirksomheter…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Er innleid utenlands arbeidskraft en kritisk koronafaktor?

16.10.2020

Er innleid utenlands arbeidskraft en kritisk koronafaktor? OSLO Sosiale samlinger av utenlandske arbeidere i påsken, var trolig starten på krisen da FG Kjøttsenteret måtte stenge ned i vår. Til slutt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

… men flere bedrifter må nå permittere ansatte

08.08.2020

… men flere bedrifter må nå permittere ansatte OSLO For de kjøttbedriftene som tradisjonelt er tungt inne i HORECA-markedet, er situasjonen i øyeblikket svært alvorlig. Flere bedrifter vil måtte permittere… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Frykter konkurser i kjølvannet av koronakrisen

08.08.2020

– Frykter konkurser i kjølvannet av koronakrisen TRONDHEIM Styreleder Ståle Gausen i KLF mener at koronakrisen har manet til samhold i norsk kjøttbransjen, men han frykter at enkeltbedrifter kan komme… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Arbeidet med smitteberedskap må gires opp ytterligere opp

08.08.2020

Arbeidet med smitteberedskap må gires opp ytterligere opp OSLO Etter at FG Kjøttsenter på Furuset i Oslo nylig vedtok å stenge produksjonen etter at flere ansatte fikk påvist koronasmitte, oppfordrer… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Mener antibiotika i landbruket tar liv i koronakrisen

08.08.2020

Mener antibiotika i landbruket tar liv i koronakrisen De høye dødstallene i Italia henger sammen med at friske dyr får antibiotika. Det mener bakteriekrig-forfatter Erik Martiniussen. Han har tro på… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Besøksrush på MatPrat under koronapandemien

08.08.2020

Besøksrush på MatPrat under koronapandemien OSLO MatPrat har opplevd voldsom økning i tallet på besøk på sin digitale plattform nå under koronapandemien. Økningen er på hele 55 prosent sammenlignet med… Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}