2024 er sausens og marinadens år
Sterkere chili, salt med en historie og ranch er viktige smakstrender. Her er tipsene.
Sterkere chili, salt med en historie og ranch er viktige smakstrender. Her er tipsene.
Urter er en velkjent smakstilsetter i matlaging, og har også i århundre blitt brukt i medisinsk sammenheng. Men hva skjer om urtenes virkestoff også brukes underveis i matproduksjonen? Kan kylling… Les mer
Vil smake eventyr når de ikke kan oppleve det OSLO: Når folk ikke kan reise, vil de gjerne kjenne smaken av eventyr hjemme i stedet. Det er grunn til å… Les mer
Enda mer japansk Stort sett alle trendanalytikerne peker på asiatiske kjøkken som det helt store i år. Koreansk og vietnamesisk frister stadig flere, men på grunn av OL i Tokyo… Les mer
Krydder er som medisin å regne i Karibien PARAMIN Bygda omtales som «Trinidads krydderkurv». Men her er krydder mer enn smak – hver eneste plante har en plass i folkemedisinen…. Les mer
Folk vil ha sterkere krydret kjøttmat BERLIN Sterkere krydder, chili av alle slag og blomstersmak. Det er de internasjonale smaks-spådommene for resten av 2020. Georg Mathisen Flere vil ha en… Les mer
– Kjøtt skal smake kjøtt SOLBERGELVA Forbrukeren vil ha den naturlige smaken og balansen som lar kjøttet komme til sin rett. Nå er det mye spennende på vei i smak… Les mer