Lokalmatsalg med nedadgående trend
Nordmenn synes å velge bort lokalmat når prisen på mat stiger i dagligvarebutikkene. Etter mange år med oppgang i salget, peker pilene altså nå kreftig nedover. Av Per A. Sleipnes… Les mer
Nordmenn synes å velge bort lokalmat når prisen på mat stiger i dagligvarebutikkene. Etter mange år med oppgang i salget, peker pilene altså nå kreftig nedover. Av Per A. Sleipnes… Les mer
Væromslag gir grillomslag Grillmaten kommer tidligere og tidligere, men salget er veldig væravhengig. – Hvis det plutselig blir dårlig vær, merker vi det med én gang, forteller butikksjef Jan Magne… Les mer
– Små, lokale matprodusenter er sjanseløse i møtet med offentlige innkjøpsordninger. Det er på høy tid at innkjøpsordningene blir endret. Folk vil nemlig ha stadig mer lokalmat. Av Per A…. Les mer
Både i NM-konkurransen i 2019 og i det siste NM nå rett før jul, oppnådde Fjellgarden Hovden 100 poeng for sin julesylte. Men denne gang ble det NM-tittel for dette… Les mer
Brovold i Innlandet lever videre med nye lokale eiere STANGE: Bedriften Trygve Brovold AS på Stange var truet av nedleggelse, men nå har sju lokale eiere slått seg sammen og… Les mer
Får distribusjonshjelp med lokalmat HOVDEN: Godt Lokalt sørger for at ‘håndarbeid’ fra Setesdal kommer inn i butikkene. – Jeg hadde ikke greit meg uten, men kjedene er etter hvert blitt… Les mer