Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt & Eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • For bonden
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt & Eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • For bonden
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt & Eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • For bonden
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt & Eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • For bonden
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt & Eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • For bonden
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt & Eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

NM i kjøttprodukter Arkiver - Side 2 av 2 - Kjottbransjen

Aktuelt

Det beste lutefiskbaconet

11.10.2021

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner det beste lutefiskbaconet. Her finner du julematvinnerne fra NM i… Les mer

Aktuelt

Hvordan velge og tilberede ribbe?

10.10.2021

– En god ribbe for meg er en klassisk tynnribbe. Den skal gjerne ha litt kjøttmarmorering og et fettlag på toppen som sikrer sprø og fin svor, sier NM-dommer Per… Les mer

Kjøtt & Eggprodusenten

Garden Oppheim først ut med NM-påmelding

27.08.2021

Det tok under fem minutter fra det ble åpnet for påmelding til høstens NM i kjøttprodukter til gårdsmatbedriften Garden Oppheim i Ål i Hallingdal hadde meldt på to produkter. Av… Les mer

Klasseinndeling

Klasseinndeling 2021

30.06.2021

Her finner du klasseinndelingen som produktene plasseres inn i. Julemat- og pålegg står sentralt denne høsten, og det skal kåres opp til seks eller sju Norgesmestre, rundt 60 gull og… Les mer

NM i Kjøttprodukter

Slik lages en god medisterkake

26.11.2020

Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner de beste medisterkakene.

Bladet Kjøttbransjen

– La osten komme fram i ostepølsa

13.11.2020

– La osten komme fram i ostepølsa OSLO Hva kjennetegner en god pølse og hvordan skal den tilberedes? Dommer Jørn Skjønhaug og kjøkkenansvarlig Rune Olsson har svarene. Jørn Skjønhaug, en… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Ask fikk Matmerk-pris

13.11.2020

Ask fikk Matmerk-pris OSLO Den økologiske produsenten Ask Gård Foredling ble tildelt Matmerks hederspris i årets NM. Det er sjuende gang denne prisen deles ut og i fjor var det… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen

13.11.2020

– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen OSLO – For oss i Matsentralen i Oslo er dette for julaften å regne. Tommelen opp for det bidrag som kommer fra… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– ABC tilfreds både med eksponering og engasjement

13.11.2020

– ABC tilfreds både med eksponering og engasjement OSLO Flere av sponsorene vi har snakket med, er tilfreds både med eksponeringen de fikk og engasjementet rundt årets spesielle kåringsarrangement. En… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Fem produkter fikk 100 poeng

13.11.2020

Fem produkter fikk 100 poeng OSLO På fem ulike produkter, tre pølser og to spekeprodukter, fant dommerne absolutt ingenting å trekke. Snadderpølsa (pinnekjøttpølsa) fra Bønes Gårdsmat fikk full poengscore og… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Årets NM det mest krevende noensinne

13.11.2020

– Årets NM det mest krevende noensinne OSLO – Dette NM-arrangementet er definitivt det mest krevende jeg har opplevd som dommer. Koronopandemien har vanskeliggjort det aller meste, men jeg er… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Slik ‘spriter’ grillmester Westerby opp grillmaten

08.08.2020

Slik ‘spriter’ grillmester Westerby opp grillmaten Oslo: En søtlig røyklukt brer seg utover nabolaget. Det er ikke en uvanlig duft når grillmester Steve Westerby inviterer venner og familie på grillfest…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM i oktober skal løfte spekematen

08.08.2020

NM i oktober skal løfte spekematen OSLO Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris

20.12.2019

Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris Det var en rørt og svært tilfreds Nofima-pølsemaker som fikk Matmerks hederspris under prisutdelingen. Pølsemaker Tom Johannessen på Nofima ble tildelt Matmerks hederspris av Nina… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Mangfold preger norsk kjøttbransje

20.12.2019

– Mangfold preger norsk kjøttbransje – Det som gledet meg aller mest med årets NM er alle de flotte produktene og mangfoldet som preger norsk kjøtt- og matbransje. Hoveddommer for… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Bunnsolid NM av Toma Mat

20.12.2019

Bunnsolid NM av Toma Mat Toma Mat i Haugesund er «hoffleverandør» av kjøttprodukter til NorgesGruppens innkjøpsselskap UNIL. Det bør UNIL prise seg lykkelig over. Haugesund-bedriften hentet nemlig hjem fire gullmedaljer… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Medaljedryss og NM-triumfer i fleng for bransjens bedrifter

20.12.2019

Medaljedryss og NM-triumfer i fleng for bransjens bedrifter OSLO Medaljene hang bokstavelig talt løst da kåringen av landets beste kjøttprodukter gikk av stabelen i Oslo sentrum i begynnelsen av november…. Les mer

Kjøtt & Eggprodusenten

Dullum Slakteri med NM-tittel for festsodd

05.12.2019

Dullum Slakteri med NM-tittel for festsodd Dullum Slakteri sikret seg NM-tittel for sitt Festsodd fra Trøndelag i forbindelse med NM i kjøttprodukter nylig.   – Et fantastisk sodd! Veldig god… Les mer

Innleggnavigasjon

❮ Forrige 1 2
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Manage {vendor_count} vendors Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}