Det beste lutefiskbaconet
Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner det beste lutefiskbaconet. Her finner du julematvinnerne fra NM i… Les mer
Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner det beste lutefiskbaconet. Her finner du julematvinnerne fra NM i… Les mer
– En god ribbe for meg er en klassisk tynnribbe. Den skal gjerne ha litt kjøttmarmorering og et fettlag på toppen som sikrer sprø og fin svor, sier NM-dommer Per… Les mer
Det tok under fem minutter fra det ble åpnet for påmelding til høstens NM i kjøttprodukter til gårdsmatbedriften Garden Oppheim i Ål i Hallingdal hadde meldt på to produkter. Av… Les mer
Her finner du klasseinndelingen som produktene plasseres inn i. Julemat- og pålegg står sentralt denne høsten, og det skal kåres opp til seks eller sju Norgesmestre, rundt 60 gull og… Les mer
Under bedømmingen på NM i Kjøttprodukter spurte vi en av kokkene og en erfaren dommer om hva du som kjennetegner de beste medisterkakene.
– La osten komme fram i ostepølsa OSLO Hva kjennetegner en god pølse og hvordan skal den tilberedes? Dommer Jørn Skjønhaug og kjøkkenansvarlig Rune Olsson har svarene. Jørn Skjønhaug, en… Les mer
Ask fikk Matmerk-pris OSLO Den økologiske produsenten Ask Gård Foredling ble tildelt Matmerks hederspris i årets NM. Det er sjuende gang denne prisen deles ut og i fjor var det… Les mer
– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen OSLO – For oss i Matsentralen i Oslo er dette for julaften å regne. Tommelen opp for det bidrag som kommer fra… Les mer
– ABC tilfreds både med eksponering og engasjement OSLO Flere av sponsorene vi har snakket med, er tilfreds både med eksponeringen de fikk og engasjementet rundt årets spesielle kåringsarrangement. En… Les mer
Fem produkter fikk 100 poeng OSLO På fem ulike produkter, tre pølser og to spekeprodukter, fant dommerne absolutt ingenting å trekke. Snadderpølsa (pinnekjøttpølsa) fra Bønes Gårdsmat fikk full poengscore og… Les mer
– Årets NM det mest krevende noensinne OSLO – Dette NM-arrangementet er definitivt det mest krevende jeg har opplevd som dommer. Koronopandemien har vanskeliggjort det aller meste, men jeg er… Les mer
Slik ‘spriter’ grillmester Westerby opp grillmaten Oslo: En søtlig røyklukt brer seg utover nabolaget. Det er ikke en uvanlig duft når grillmester Steve Westerby inviterer venner og familie på grillfest…. Les mer
NM i oktober skal løfte spekematen OSLO Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir… Les mer
Tom Johannessen fikk Matmerks hederspris Det var en rørt og svært tilfreds Nofima-pølsemaker som fikk Matmerks hederspris under prisutdelingen. Pølsemaker Tom Johannessen på Nofima ble tildelt Matmerks hederspris av Nina… Les mer
– Mangfold preger norsk kjøttbransje – Det som gledet meg aller mest med årets NM er alle de flotte produktene og mangfoldet som preger norsk kjøtt- og matbransje. Hoveddommer for… Les mer
Bunnsolid NM av Toma Mat Toma Mat i Haugesund er «hoffleverandør» av kjøttprodukter til NorgesGruppens innkjøpsselskap UNIL. Det bør UNIL prise seg lykkelig over. Haugesund-bedriften hentet nemlig hjem fire gullmedaljer… Les mer
Medaljedryss og NM-triumfer i fleng for bransjens bedrifter OSLO Medaljene hang bokstavelig talt løst da kåringen av landets beste kjøttprodukter gikk av stabelen i Oslo sentrum i begynnelsen av november…. Les mer
Dullum Slakteri med NM-tittel for festsodd Dullum Slakteri sikret seg NM-tittel for sitt Festsodd fra Trøndelag i forbindelse med NM i kjøttprodukter nylig. – Et fantastisk sodd! Veldig god… Les mer