Forsinkelser for kyllinganlegg i Inderøy
Et nytt EU-direktiv for utslipp fra slakteri skal være årsaken til at Nortura og Ytterøykylling sitt slakteriprosjekt er forsinket. Det melder avisa Nationen. Det var i september i fjor at… Les mer
Et nytt EU-direktiv for utslipp fra slakteri skal være årsaken til at Nortura og Ytterøykylling sitt slakteriprosjekt er forsinket. Det melder avisa Nationen. Det var i september i fjor at… Les mer
For første gang siden etableringen i 2006, har Norturas årsresultat røde tall. Underskuddet ble i 2022 på nær 360 millioner kroner. I 2021 hadde selskapet et overskudd på rundt 170… Les mer
For første gang siden etableringen i 2006, har Norturas årsresultat for fjoråret røde tall. Underskuddet ble i 2022 på nær 360 millioner kroner. I 2021 hadde selskapet et overskudd på… Les mer
Nå vil til og med Gunhild Stordalen ha norsk kjøtt fra dyr på beite. – Norsk matproduksjon er viktigere enn noensinne, og beitedyr er en del av løsningen, sier hun…. Les mer
Norturas spareribs imponerte og tok NM-tittel Norturas anlegg på Rudshøgda lager Norges beste spareribs! Det mener NM-dommerne som har saumfart store mengder grillprodukter i forbindelse med landets viktigste produktkonkurranse i… Les mer
Når Nortura og Ytterøykylling nå skal bygge nytt slakteri sammen, mener daglig leder i Ytterøykylling, Lasse Kjønstad, at det vil bidra til bedring av dyrevelferd og økt konkurransekraft for begge… Les mer
Familien Steinsland på Jæren selger 2/3 av aksjene i Steinsland & Co til Nortura. Nortura blir dermed deleier i rugeriselskapet sammen med familien Steinsland. Familien Steinsland som har drevet virksomheten… Les mer
Et mørbanket Nortura! Av Per A. Sleipnes Nortura har fått mye «juling» de siste ukene. Selskapets beslutning om å legge ned deler av virksomhetene i Stavanger og Steinkjer har engasjert… Les mer
Nortura-forbedring tross pandemi og lavere tilførsler OSLO: Til tross for reduserte tilførsler av slakt i fjor på 5000 tonn, oppnådde Norturas en omsetningsøkning på en milliard kroner i 2020 –… Les mer
Når lederen i Småbrukarlaget går til frontalangrep på Bollestads endringsforslag for å skape rettferdige konkurranseforhold mellom slakteriene, burde hun utdype sine argumenter bedre. (denne kronikken ble publisert på nationen.no 09.11.2020.
Halvert markedsandel på kjøttdeig på seks år Nortura fikk et overskudd før skatt på 26 millioner kroner i 2018. Det er 54 millioner kroner svakere sammenlignet med kriseåret i 2017…. Les mer