Mer ‘råvarefrihet’ i NM-bedømmingen
Bedrifter som deltar i NM med «feil» råvare i sluttprodukter, trenger ikke lenger frykte trekk fra dommerne. Forutsatt at produktene merkes nøye med typen råvare, er det nå fritt fram…. Les mer
Bedrifter som deltar i NM med «feil» råvare i sluttprodukter, trenger ikke lenger frykte trekk fra dommerne. Forutsatt at produktene merkes nøye med typen råvare, er det nå fritt fram…. Les mer
Lunger gjør grillpølser bedre på smak og billigere å produsere Nofima har gjennomført flere prosjekter det siste året hvor man vi har forsøkt å finne nye måter å utnytte mer… Les mer
IKEAs planteboller skaper lite begeistring OSLO Når IKEA nå introduserer en «plantebolle» i sine varehus rundt om i landet, er det et forsøk på å redusere etterspørselen etter de klassiske… Les mer
Grilstad-suksess med premium-burger TRONDHEIM For to år siden sikret Grilstad seg NM-tittel med en «restauranthamburger» i dypfryst tilstand. Det ga såpass mye mersmak at bedriften i år var aller først… Les mer
Verdens beste biff viaoptimale fôringsresepter Egersundx Da Angusgården i Egersund sto ferdig i 2015, var målsettingen å lage verdens beste biff. Konsernsjef og gründer Anbjørn Øglend mener han har funnet fôringsresepten… Les mer