Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Produktutvikling Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

Lunger gjør grillpølser bedre på smak og billigere å produsere

05.01.2022

Lunger gjør grillpølser bedre på smak og billigere å produsere Nofima har gjennomført flere prosjekter det siste året hvor man vi har forsøkt å finne nye måter å utnytte mer… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

IKEAs planteboller skaper lite begeistring

13.11.2020

IKEAs planteboller skaper lite begeistring OSLO Når IKEA nå introduserer en «plantebolle» i sine varehus rundt om i landet, er det et forsøk på å redusere etterspørselen etter de klassiske… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Grilstad-suksess med premium-burger

08.08.2020

Grilstad-suksess med premium-burger TRONDHEIM For to år siden sikret Grilstad seg NM-tittel med en «restauranthamburger» i dypfryst tilstand. Det ga såpass mye mersmak at bedriften i år var aller først… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Verdens beste biff viaoptimale fôringsresepter

05.09.2018

Verdens beste biff viaoptimale fôringsresepter Egersundx Da Angusgården i Egersund sto ferdig i 2015, var målsettingen å lage verdens beste biff. Konsernsjef og gründer Anbjørn Øglend mener han har funnet fôringsresepten… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}