Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Redaktørens spalte Arkiver - Kjottbransjen

Kjøtt og eggprodusenten

Velferd og omsorg for både mennesker og dyr

01.12.2022

I denne utgaven av Kjøtt & Eggprodusenten (KEP) presenterer vi Meltvedt gård i Solum utenfor Skien. Den særdeles veldrevne familiegården er spesiell og det på flere måter. Ikke bare fordi… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Strømstøtten bommer på ‘skiva’

17.11.2022

Leder av Per A. Sleipnes Det er bare å innse: tiltakene som regjeringen, i samarbeid med SV, har bestemt seg for, er totalt skivebom om de hadde til hensikt å… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Ulikheten i strømprisene er hovedproblemet

19.10.2022

Ulikheten i strømprisene er hovedproblemet Av Per A. Sleipnes Så er det klart hva regjeringen mener norske bedrifter skal tilgodesees med i form av støtte til galopperende strømpriser. Bedrifter med… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Bønder trenger ekstraordinær støtte nå!

03.08.2022

Av Per A. Sleipnes Norske bønder har opplevd en tøff start på dette året. Prisene på bl.a. gjødsel, strøm og fôr har skutt i været og årsakene til det er… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Gratulerer med heder, medaljer og NM-titler

27.05.2022

– Gratulerer med heder, medaljer og NM-titler Per A. Sleipnes Da har dommerne talt, delt ut poeng og gitt nyttige forbedringsråd til en rekke norske kjøttbedrifter. Med andre ord: NM… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Klimadebatt helt uten perspektiver

07.03.2022

Det har de siste årene pågått en heftig og til tider opphetet debatt om maten vi spiser. Rødt kjøtt blir ofte trukket fram som versting i alle sammenhenger. De som… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Byrådsvedtak med kraftig bismak

01.02.2022

Byrådsvedtak med kraftig bismak Av Per A. Sleipnes Oslo-byrådet synes å ha fått smaken på vegetarmat. Et direktiv fra byrådet pålegger nå alle etater kun å servere vegetarmat på kommunale… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM – en opptur i tøffe tider

16.12.2021

NM – en opptur i tøffe tider Av Per A. Sleipnes Nå når NM i kjøttprodukter er vel i havn, dommerne har sagt sitt om norske kjøttprodukter og bedriftene har… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Et mørbanket Nortura!

07.12.2021

Et mørbanket Nortura! Av Per A. Sleipnes Nortura har fått mye «juling» de siste ukene. Selskapets beslutning om å legge ned deler av virksomhetene i Stavanger og Steinkjer har engasjert… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjøttbransjens omdømme under press

20.09.2021

Kjøttbransjens omdømme under press Av Per A. Sleipnes Å leve av å produsere og selge kjøtt og kjøttprodukter er sannelig ingen dans på roser i disse dager. Motkreftene er betydelige… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Om kjøttkutt og selvforsyningsgrad

16.09.2021

Av Per A. Sleipnes Flere norske politikere, med MDG-toppene i spissen, flagger sterkt at de ønsker å øke selvforsyningsgraden av mat i Norge. Det har nærmest blitt en paradesak for… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Se til Rogaland!

06.07.2021

Se til Rogaland! Per A. Sleipnes Hva gjør aktørene i norsk kjøttbransje når presset fra dagligvarekjedene på pris øker i styrke, råvaresituasjonen synes mer usikker enn noensinne og pandemien kaste… Les mer

2021-2

Tendensiøst fra vegetarsiden

26.04.2021

Tendensiøst fra vegetarsiden Av Per A. Sleipnes Så var det på’n igjen: Kraftige utfall fra norske vegetarforkjempere mot kjøttproduksjon generelt og Matprat spesielt. Alt vil bli bedre om vi slutter… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norge som matnasjon er avhengig av fagarbeidere

06.04.2021

Norge som matnasjon er avhengig av fagarbeidere I denne utgaven av bransjebladet vier vi rekruttering og kompetanseheving ekstra oppmerksomhet. Både gjennom «Gjestekommentaren» signert Espen Lynghaug i NHO Mat og Drikke… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Ta regi på råvaretilførselen!

08.02.2021

– Ta regi på råvaretilførselen! Per A. Sleipnes Flere frittstående kjøttbedrifter sliter med råvaretilførslene fra Nortura. Gjennom flere artikler i bladet Kjøttbransjen har vi avdekket en hel del frustrasjon og… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Skjebnedager for nytt slakteri på Otta

21.12.2020

Skjebnedager for nytt slakteri på Otta Per A. Sleipnes Skjebnen til et eventuelt nytt slakteri på Otta er fortsatt ikke helt avklart. Et par–tre kommuner er i skrivende stund i… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Norsk landbruk på god klimavei

02.12.2020

Norsk landbruk på god klimavei Per A. Sleipnes Utviklingen i klimagassutslippene fra norsk landbruk viser en positiv trend. I dag står landbruket for rundt ni prosent av landets samlede klimagassutslipp,… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Dugnadsånd og konkurranseinstinkt ‘berget’ årets NM

13.11.2020

Dugnadsånd og konkurranseinstinkt ‘berget’ årets NM Per A. Sleipnes Årets NM i kjøttprodukter er gjennomført – mot svært mange odds. NM i grillprodukter og spekemat skulle som kjent opprinnelig gått… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Samhandling kreves for å håndtere råvareutfordringen

16.10.2020

– Samhandling kreves for å håndtere råvareutfordringen Per A. Sleipnes I denne utgaven av Kjøttbransjen bruker vi mye spalteplass på råvaresituasjonen i kjøttbransjen og hvordan denne virker inn på bedriftene… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Nortura opprører egne produsenter

11.09.2020

Nortura opprører egne produsenter Per A. Sleipnes Nortura-bønder i Hallingdal og «gamle» Buskerud er opprørte om dagen. Så opprørte at de nå i hopetall velger Fatland, når dyrene hentes ned… Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}