Butikkslakter i særklasse
Han har gjort superrask karriere innenfor kjøttfaget og på tampen av 2022 satte han kronen på verket ved å bli norgesmester i butikkslakterfaget. Men det stopper ikke her. Nylig ble… Les mer
Han har gjort superrask karriere innenfor kjøttfaget og på tampen av 2022 satte han kronen på verket ved å bli norgesmester i butikkslakterfaget. Men det stopper ikke her. Nylig ble… Les mer
Gjestekommentar i bladet Kjøttbransjen nummer 2, 2023 av Espen Lynghaug, Spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk NHO Mat og Drikke Denne lett omskrevne tittelen kommer fra rekrutteringsutvalgets rapport Uten fagarbeidere – ingen… Les mer
Rekrutteringen til både kjøttindustrien og resten av matindustrien har i en årrekke vært dårlig og synkende. Nå igangsettes en nasjonal, flerårig rekrutteringskampanje som forhåpentligvis vil bedre søkningen til utdanninger næringen… Les mer