Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

salmonella Arkiver - Kjottbransjen

Høringsuttalelser

Holdbarhet på egg – Public consultation i EU

27.05.2022

EU er i prosess med å endre regelverket for holdbarheten på egg. Forslaget er at holdbarheten på egg ikke kan settes til mer enn 28 dager, og at dette skal… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Salmonellasituasjonen skaper store vansker for mange kjøttbedrifter

18.05.2021

Salmonellasituasjonen skaper store vansker for mange kjøttbedrifter OSLO: Norske kjøttbedrifter må regne med å måtte følge opp importkjøttet fra EU enda tettere enn de gjør i dag. Det skjer i… Les mer

Aktuelt

Strengere testregime for importkjøtt

06.05.2021

KLF har på vegne av en felles kjøttbransje laget en retningslinje for prøvetaking av importkjøtt. – Det er selvsagt avgjørende for norske kjøttbedrifter at kjøttet som sendes ut til forbrukere… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}