Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Slakteri Arkiver - Kjottbransjen

Kjøtt og eggprodusenten

Felles regler i regi av norske slakterier

07.12.2021

Det omsettes ca. 100 000 storfe i Norge hvert år. Potensialet for smittespredning med livdyr er med andre ord stort. Slakteriene i KLF og Nortura har derfor utarbeidet et felles sett… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Føler oss dårlig behandlet på Otta

26.11.2021

– Føler oss dårlig behandlet på Otta – Fatland har lagt ned mye arbeid i Gudbrandsdalen i forbindelse med dette slakteriprosjektet og vi ønsket å være med videre. Når så… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Furuseth oppgraderer for 36 millioner kroner

16.09.2021

Furuseth har investert til sammen 36 millioner kroner i oppgraderinger i slakteriet på Dal. Halvparten av denne investeringen er i ny og forbedret slaktelinje. Av Per A. Sleipnes Det er… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Trolig byggestart til våren for nytt Otta-slakteri

21.12.2020

Trolig byggestart til våren for nytt Otta-slakteri Byggingen av «nye» Gudbrandsdal Slakteri vil etter alt å dømme komme i gang i løpet av våren 2021. Det er klart etter at… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Helt ny slaktelinje til nær 30 millioner ved Fatland Oslo

14.12.2020

Helt ny slaktelinje til nær 30 millioner ved Fatland Oslo Bedre kvalitet på slaktet og langt større slaktekapasitet. Det er hva Fatland oppnår etter at det er investert nær 30… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Helt ny slaktelinje til nær 30 millioner ved Fatland Oslo

02.12.2020

Helt ny slaktelinje til nær 30 millioner ved Fatland Oslo Bedre kvalitet på slaktet og langt større slaktekapasitet. Det er hva Fatland oppnår etter at det er investert nær 30… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Solid utvikling for slakterijubilant i Trøndelag

05.12.2019

Solid utvikling for slakterijubilant i Trøndelag Når Midt-Norge Slakteri AS (MNS) i år markerer at det er 25 år siden etableringen, skjer det i trygg forvissning om at slakteriet står… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Solid utvikling for slakterijubilant i Trøndelag

21.11.2019

Solid utvikling for slakterijubilant i Trøndelag Levanger Når Midt-Norge Slakteri AS (MNS) i år markerer at det er 25 år siden etableringen, skjer det i trygg forvissning om at slakteriet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Historisk godt år for Fatland-konsernet

28.05.2019

Historisk godt år for Fatland-konsernet Fatland-konsernet oppnådde et resultat på 104 millioner kroner i 2018. Det er nesten dobbelt så stort som året før og i kroner det beste i… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Kraftig engasjement rundt bedøvingsmetode for gris

05.12.2018

Kraftig engasjement rundt bedøvingsmetode for gris OSLO Er CO2-bedøving av gris akseptabelt sett fra et dyrevelferdssynspunkt og tar kritikerne feil når de hevder at bedøvingsmetoden fører til lidelser for grisen i… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Tørken rammet lite

05.09.2018

Tørken rammet lite Hellesyltx For Ole Ringdal og mange av hans leverandører har ikke denne tørkesommeren vært kritisk. Noen av våre bønder forteller riktignok at de kun har fått 50 prosent… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Ole Ringdal har utvidet for 50 millioner

05.09.2018

Ole Ringdal har utvidet for 50 millioner Hellesylt Etter at Ole Ringdal i Hellesylt nå har utvidet og oppgradert anlegget for rundt 50 millioner kroner, vil bedriften bli enda dyktigere på… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Oktober ble tidenes slaktemåned på Røros

07.12.2017

Oktober ble tidenes slaktemåned på Røros Stadig økt tilfang av lokale leverandører sørget for at Røros Slakteri i oktober satte ny slakterekord. Det ble slaktet 30 tonn mer enn den… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}