23 bedrifter med på årets spekematsamling
– Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden, og samlingen er en viktig møteplass for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk. Det sier prosjektleder i…
– Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden, og samlingen er en viktig møteplass for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk. Det sier prosjektleder i…
Skjåkmat produserer 200 av disse spekeskinkene i året og det skjer på basis av en stor lokal, frittgående gris. Nå har kyndige NM-dommere kåret denne spekeskinka til Norges aller beste.…
– Norske forbrukere som ønsker å nyte våren med ekstra god kjøttmat, bør følge med når resultatene blir offentliggjort 14. mai. De neste dagene skal 660 produkter bedømmes under NM…
Spekeskinkene hans blir revet bort når de kommer i salg og sin naturlige forklaring: Mathias Kolstad på Hommelstad Gård lager etter eget utsagn en unik norsk langtidslagret spekeskinke. Nå skal…
En støttespiller for den lokale bonden i Levanger-området i forbindelse med returslakt! Det er hva produksjonsbedriften Halsan Kjøtt AS ønsker å framstå som. Bedriften drives av Arnt Olav Grendahl og…
Kuraas utvider kraftig og ‘tar hjem’ spekematproduksjonen Etter flere år uten spekematproduksjon i Narvik, tar Kuraas AS opp denne produksjonen i løpet av året. Det skjer etter at familieselskapet investerer…
Det har lenge vært et ønske fra kjøttbransjen om en utdanning i spekevareproduksjon. Nå lanserer Trøndelag høyere yrkesfagskole et eget studium som er utviklet i samarbeid med store aktører som…