– Det faglige kjøttmiljøet på Helgeland skal utvikles
– Vår målsetting og høyeste ønske er å beholde det gode kjøtfaglige miljøet i Mo I Rana. Det har vært og er en viktig drivkraft for å være på eiersiden… Les mer
– Vår målsetting og høyeste ønske er å beholde det gode kjøtfaglige miljøet i Mo I Rana. Det har vært og er en viktig drivkraft for å være på eiersiden… Les mer
Når Prima Jæren nå har byttet navn til Prima Brands er det en naturlig konsekvens av at selskapet har gått fra å være en ren råvareleverandør til en av kjøttbransjens… Les mer
Sparekniven i Nortura kutter nær 150 arbeidsplasser Det hjalp ikke Norturas ansatte i Stavanger og Steinkjer at samvirkeselskapets nylig la fram gode økonomiske tertialtall. Det skal spares mer penger og… Les mer
Toma inn i tett partnerskap med Idsøe og Prima – Vi har i en periode søkt etter en partner som kunne bidra til å styrke Tomas posisjon ytterligere og sikre… Les mer
Småfebønder vender ryggen til Nortura Flere og flere bønder i Hallingdal og Nedre Buskerud er i fred med å forlate Nortura til fordel for Fatland Oslo. Årsaken er nedleggelsen av… Les mer
Målet er et sterkt, bærekraftig og konkurransedyktig egg- og kjøttsamvirke, sier konsernsjef Anne Marit Panengstuen. OSLO Slakteriet på Gol kan bli det neste anlegget som ofres i Norturas jakt på… Les mer