Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Svinehold Arkiver - Kjottbransjen

Kjøtt og eggprodusenten

Unik smågrismodell gir økt kjøttkvalitet

07.03.2022

Både i 2020 og 2021 fikk smågrisprodusent Håkon Friestad på Jæren status som landets beste smågrisbesetning av Ingris (Animalia) . Det er både bonden selv og slakteriet, Prima Jæren, svært… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

– På tide å gi grisen bedre plass!

07.03.2022

I norske svinefjøs er arealkravene verken tilpasset dagens store kull eller samfunnets forventninger til dyrevelferd. Nå har Stortinget bedt regjeringen om å sikre grisene bedre plass. Debattinnlegg av Therese Larsen,… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Bedre resultater med fasefôring

16.09.2021

Bedre resultater med fasefôring Da slaktegrisprodusent og leverandør til Midt Norge Slakteri, Erik Moum (22), gikk fra ett til to kraftfôrslag i grisehuset, fikk han bukt med beinproblemene på grisene…. Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Leverer mer enn 4000 smågris pr. år som satellitt

26.04.2021

Leverer mer enn 4000 smågris pr. år som satellitt I løpet av de nær ni årene Hallingdal-bonde Knut Aalton har vært satellitt i purkeringen til Furuseth Slakteri, har han levert… Les mer

Aktuelt

Hampshire fortsatt overlegen på kjøttprosent

23.04.2021

Etter 15 uker med slakting i 2021 er fasiten for oppstarten av året klar. Slaktevekta for alle hybridvarianter ender på mer eller mindre er 84,5 kilo i snitt. Gjennomsnittlig kjøttprosent… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Økte prisforskjeller på svinesemin overrasker

03.03.2020

Økte prisforskjeller på svinesemin overrasker Fra 1. januar 2020 økte Norsvin seminprisene med 70 kroner pr. dose. Samtidig ble prisforskjellen mellom medlemmer/ikke medlemmer økt med opp mot 85 kroner. For… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Tøff start – god fortsettelse for Vestfold-ektepar

05.12.2019

Tøff start – god fortsettelse for Vestfold-ektepar De fikk en tøff start da de for åtte år siden etablerte seg som svinebønder i Vestfold. Først for fire år siden kom… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Program skal sikre velferd for griser

16.09.2019

God dyrevelferd er viktig for dyra, for bøndene og forbrukerne. Derfor har svinenæringen etablert et dyrevelferdsprogram for å sikre god dyrevelferd for alle norske griser. Av Tora Saltnes, Animalia Dyrevelferdsprogrammet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Norsk Hampshire-gris til svenske HK Scan

16.09.2019

Norsk Hampshire-gris til svenske HK Scan Hampshire-gris, avlet frem i Norge siden 2005, leverer så gode resultater at den nå havner på topp i avlspyramiden til svenske HKScan. Som en… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Solid effektivitetsutvikling hos norske purker

28.05.2019

Solid effektivitetsutvikling hos norske purker 2018 ble nok et rekordår når det gjelder effektivitet hos norske purker. Ingris-resultatene viser 27,1 beregna avvente pr. årspurke i gjennomsnitt, som er en økning… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Holder magen sunn med roetopp

05.12.2018

Holder magen sunn med roetopp De har funnet formelen for å fôre grisungene forskjellig fra dag til dag. Kjell Roger, Kjell Atle og Sonja Marie Heggås leverer smågris for å… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Stø kurs for Hampshire-grisen

05.09.2018

Stø kurs for Hampshire-grisen Hampshiregrisen som ble importert til Norge fra Finland og Sverige for mer enn ti år siden, har fått solid fotfeste hos mange smågrisprodusenter og etterspørres også… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Får grisene nok jern?

07.12.2017

Får grisene nok jern? Svineprodusent og hobbymusiker Knut Aalton, leter med lys og lykter etter forbedringsområder i sitt virke som produsent. Jerntildeling til spedgris er det aller siste fokusområdet. Per… Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}