Konkurrerer om hele dyret
Konkurrerer om hele dyret ØLEN: Å utnytte hele dyret. Det er der konkurransen vil stå i fremtiden, mener Fatland-styreleder Svein Fatland. Av: Georg Mathisen – Clouet er å få høyest… Les mer
Konkurrerer om hele dyret ØLEN: Å utnytte hele dyret. Det er der konkurransen vil stå i fremtiden, mener Fatland-styreleder Svein Fatland. Av: Georg Mathisen – Clouet er å få høyest… Les mer
Matbørsen vokser på mangfold og kompetanseheving STOKKE Nylig fikk Matbørsen i Stokke i Vestfold regjeringens høythengende mangfoldspris og nå forbereder bedriften seg på en storutbygging med en prislapp på mellom… Les mer
Norsk Kylling kåret sine beste produsenter For å gjøre stas på sine råvare-leverandører sine, har Norsk Kylling kåret de beste produsentene i 2018. Illustrasjonsfoto: Colourbox Prisene går til bønder som… Les mer