Erik Høeg ny daglig leder i Gårdsand

Etter ett år som styremedlem i Gårdsand, tar Erik Høeg steget opp og avløser Harald Bjerknes som daglig leder i Vestfold-bedriften. – En svært kompetent og erfaren bransjemann. Det er… Les mer

Etter ett år som styremedlem i Gårdsand, tar Erik Høeg steget opp og avløser Harald Bjerknes som daglig leder i Vestfold-bedriften.

- En svært kompetent og erfaren bransjemann. Det er betegnelsen styreleder Aadne Søyland bruker om den nye daglige lederen som har bakgrunn fra bl.a. Nortura-systemet. Høeg har nemlig innehatt rollen som styreleder i datterselskapene til Nortura de siste årene.

- Jeg er svært tilfreds med å ha fått på plass Erik Høeg i denne viktige stillingen i Gårdsand. Hans grundighet og høye kunnskapsnivå får vi garantert stor glede av i bedriften framover, fastslår Søyland som selv, på siste generalforsamling, overtok som styreleder i bedriften han har bygd opp fra grunnen av.

Bjerknes overtar lederrollen i Gårdsand etter Søyland (Bladet Kjøttbransjen – 3.8.2021)

Gårdsand eiersits er tredelt. Søyland sitter på 32 prosent av aksjene, Nortura på 20 prosent og de resterende 48 prosentene er fordelt på fire bønder som leverer til Vestfold-bedriftene. Bedriften omsatte i fjor for 173 millioner kroner og fikk et resultat før skatt på drøyt to millioner kroner. Det er en betydelig forbedring i forhold til året før da bedriften så vidt gikk i pluss.

 - Vi har fortsatt en god del å ta tak i internt i bedriften, men vi ser muligheter og har tro på framtiden. Spennende akkurat nå er samarbeidet med Hovelsrud Gård som vi nå har innledet i forbindelse med økologisk kylling, avslutter styreleder Aadne Søyland.

Les flere saker om Gårdsand i arkivet

Siste saker