Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nye krav i Åpenhetsloven (for medlemmer)

08. november 2022 kl. 12:00 13:00

Om man faller innenfor skal bedriften utarbeide en redegjørelse. Loven, som bedriftene må sette seg inn i setter minstekrav til hva redegjørelsen skal inneholde. Redegjørelsen skal oppdateres og offentliggjøres innen 30. juni hvert år og ellers ved vesentlige endringer i virksomhetens risikovurderinger.

Siden Åpenhetsloven først tredde i kraft 1. juli 2022, antas plikten til å offentliggjøre en redegjørelse først å inntre 1. juli 2023. Redegjørelsen skal publiseres på virksomhetens nettside, eventuelt i tillegg i virksomhetens årsberetning eller bærekraftsrapport.

KLF arrangerer nå et medlems webinar med Tone Grivi i advokatfirmaet Haavind AS. Hun vil gjennomgå hvilke krav som stilles KLF-medlemmene. Om din bedrift er omfattet, bør dere delta på webinaret, slik at dere kommer i gang med arbeidet knyttet til rapporteringen så raskt som praktisk mulig. Det er egentlig ingen tid å miste for aktørene i kjøttbransjen, sier Grivi.

Programmet består av en gjennomgang av loven, og hvilke krav som stilles for kjøtt- og eggbedriftene. Etter gjennomgangen vil det bli diskusjon og spørsmål i KLF-studio.

Meld deg på her

Pris ekskl. mva.

GRATIS

Påmeldingsfrist

17.10.2022 kl. 12:00

Gratis

KLF

23244470

View Arrangør Website

Online i Teams