Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 2/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

InterPack

Messe Düsseldorf Stockumer Kirchstraße 61,Düsseldorf

Interpack er verdens  største og viktigste messe for emballasjesektoren og relaterte prosessindustrier. Like under 3000 bedrifter er representert, og eventet har normalt rundt 175 000 besøkende.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 3/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

Online i Teams

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Næringsmiddeldagene

Sentralen

Teknologisk matforum (TEMA) inviterer til to dager med bedriftsbesøk, foredrag og debatt.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 4/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Gladmatfestivalen

Stavanger Vågen,Stavanger

Gladmat er Norges største matfestival, med 250 000 besøkende over fire dager hvert år i månedsskiftet juni/juli. Gladmat har som formål å fremme publikums interesse for mat gjennom å arrangere en folkefest hver sommer med mat og kultur i Stavanger sentrum.

Trøndersk Matfestival

Trondheim Kongens gate,Trondheim

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen i Trondheim med rundt 200 000 besøkende skaper unike møter mellom mat- og drikkeprodusenter og lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 5/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Kvalitetsnettverk (for medlemmer)

I august er det klart for den årlige samlingen av ansvarlige for kvalitet i medlemsbedriftene, denne gang i Oslo. Program/ priser og påmelding legges ut i løpet av våren. Sett av datoen allerede nå.

Bergen Matfestival

Festplassen C. Sundts gate 4,Bergen

Bergen Matfestival inviterer til årets store matfest når produsentene og kokkene tar over byen, på Festplassen, Byparken, Torgallmenningen, Torget og alle festivalrestaurantene. Her møter du noen av regionens fremste lokalmatprodusenter og de aller beste kokkene. Kreativiteten koker på årets største matbegivenhet!

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Dyrsku’n

Dyrskuplassen Nordbygdivegen 60,Seljord

Dyrsku’n samler årlig 90 000 gjester fra hele Noreg til handel og rotekte kulturopplevelser, tre dager i september. Den mangfoldige messen med lange tradisjoner er stedet for mange unike og fruktbare møter mellom tradisjon og nyskapning, gründere og etablerte firmaer, og mellom by og land. I dissa møtene skapes kunnskap og stolthet om norske tradisjoner... Les mer

Smak – Nordnorsk matfestival

Nord – Norge er kjent for fantastisk sjømat, prisbelønte produsenter av kjøtt, dyrkende produkter av svært høy kvalitet, gode og spennende bevertningsteder, og ei matutdanning til å være stolt av.

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 3/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 6/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Anuga

Anuga er verdens største og viktigste mat- og drikkemesse. Spesielt for nye markeder og kundegrupper, og for alle trender og temaer. Messen arrangeres kun hvert andre år.

NM i Kjøttprodukter – bedømming

Etterstad VGS

Lager din bedrift Norges beste julemat og pålegg? Det får du svar på om du melder på produkter i årets NM. Påmelding skjer i perioden 21. august - 21. september. Innsending/ levering av produkter skjer mandag 23. og tirsdag 24. oktober, bedømmingen starter onsdag morgen.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Storfe 2023

Scandic Oslo Airport Ravinevegen 15,Gardermoen

Faglig og sosialt arrangement for storfebønder i hele landet.

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

NM i Kjøttprodukter – Resultatslipp og festaften!

Oslo Event Hub Dronningens Gate 4,Oslo

I løpet av dagen og kvelden skal det deles ut rundt 60 gullmedaljer og krystall til Norgesmestere. Det blir også egne premier og priser fra noen av NM-partnerne. Hvem fra dere skal ta i mot gull på scenen om produktene deres går helt til topps?

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 4/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Anuga FoodTec

Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen

En av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.

Bocuse d’Or Europe

Trondheim Spektrum Klostergata 90,Trondheim

De beste kokkene fra 20 europeiske land skal i mars 2024 konkurrere foran et fullsatt Trondheim Spektrum.

SIAL

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte 82 Avenue des Nations,Paris,Villepinte

Sial Paris er et globalt utstillingsvindu for matindustrien som bringer de viktigste produsentene og kjøperne sammen med fokus på verdens største utfordringer. Her avsløres trender og innovasjoner som former morgendagens matindustri.

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.