Velg visning

Arrangement Views Navigation

Today

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2022

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Forbrukernes julematplaner (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Hva er mest populært å spise på julaften? Hva skiller vestlendingene fra østlendingene? Og ser vi nye trender for jule- og nyttårsfeiringen? Dette og mye mer får du svaret på når analyseansvarlig i MatPrat, Gunnar Thoen kommer til KLF-studio for å presentere sin ferske juleundersøkelse. Meld deg på i dag, så får du innsikt og... Les mer

Gratis

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

Online i Teams

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Grüne Woche

Messe Berlin Eingang Süd,Berlin,Berlin

Mat- og landbruksmessen har vært arrangert siden 1926 og samler hvert år over 1500 utstillere fra rundt 70 land. IGW er en utstillings- og testarena for norske mat-, drikke- og reiselivsopplevelser. Norge deltar med en rekke bedrifter for å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere matkultur og reiseliv. Deltakelsen er en del av de etablerte... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 1/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Kieltur

Oslo - Kiel - Oslo Kiel

Norsk Kjøtthandel inviterer i samarbeid med KLF til ny tur i 2023. Avreise torsdag 2. feb. og tilbake lørdag 4. feb. Det blir faglige gode innlegg kombinert med minimesse på dag to. Sett av datoen med en gang. Programkomiteen har startet arbeidet, tema for turen er satt og vi ser frem til å samle bransjen... Les mer

Umami Arena

NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm

En effektiv og inspirerende arena for verdiskapning, nettverk, opplevelser og kunnskapsdeling, utviklet av Norges Varemesse sammen med og for bransjen. Arrangemnetet er Norges største arena for dem som jobber innen horeca, convenience, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, eller jobber med offentlige innkjøp, logistikk, transport og lagring, og importører, produsenter og leverandører.

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 1/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

Online i Teams

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 2/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 2/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

InterPack

Messe Düsseldorf Stockumer Kirchstraße 61,Düsseldorf

Interpack er verdens  største og viktigste messe for emballasjesektoren og relaterte prosessindustrier. Like under 3000 bedrifter er representert, og eventet har normalt rundt 175 000 besøkende.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 3/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Næringsmiddeldagene

Sentralen

Teknologisk matforum (TEMA) inviterer til to dager med bedriftsbesøk, foredrag og debatt.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 4/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Gladmatfestivalen

Stavanger Vågen,Stavanger

Gladmat er Norges største matfestival, med 250 000 besøkende over fire dager hvert år i månedsskiftet juni/juli. Gladmat har som formål å fremme publikums interesse for mat gjennom å arrangere en folkefest hver sommer med mat og kultur i Stavanger sentrum.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 5/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 3/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 6/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 4/2023

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Anuga FoodTec

Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen

En av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.