Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Er holdbarheten godt nok dokumentert? (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

I denne KLF-studiosendingen møter vi Sigrun J. Hauge, fagsjef Mattrygghet i Animalia. Gjennom FoU-prosjektet ListComplex har hun vært sentral i utviklingen av Listware, en holdbarhetskalkulator til bruk hos norske næringsmiddelprodusenter som produserer spiseklare matvarer. KLFs medlemmer skal vurdere potensialet for Listeriavekst og kvalitetsforringelse for hvert enkelt produkt. Med hundrevis av varelinjer kan det være en... Les mer

Trøndersk Matfestival 2024

Trondheim Kongens gate,Trondheim,Norge

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen er Europas ledende lokalmatfestival. Festivalene skaper unike møter mellom mat- og drikkeprodusenter med lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum.

Arendalsuka

Arendal sentrum Sam Eydes plass,Arendal,Norge

Arendalsuka er en møteplass for å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Uka er et møtested for aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv. I løpet av fem dager kan alle helt gratis bli med på 1700 arrangementer og møte bedrifter og organisasjoner på rundt 200 stands som fyller sentrumsgatene.

KLF Open – golf

KLF media inviterer nok en gang til den årlige turneringen KLF Open. Hold av datoen. Invitasjon og påmelding sendes ut før sommerferien.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 5/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Nettkurs – Produksjon, spekepølse og hel spekemat

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

Kvalitetssamling

Radisson Blu Royal Garden Hotel Kjøpmannsgata 73,Trondheim

Velkommen til KLF kvalitetsnettverksamling i Trondheim Dag en fylles med et spennende fagprogram omvising og middag ved E.C. Dahls Bryggeri. Dag to skal til Matpartner AS og Nortura Malvik, der vi får en presentasjon og omvisning i bedriftene. Endelige detaljer i fagprogrammet vil bli oppdatert fortløpende.Invitasjon er sendt ut til alle KLFs kvalitetsledere. Deltakelse er... Les mer

Slakterimøte

Radisson Blu Royal Garden Hotel Kjøpmannsgata 73,Trondheim

Velkommen til KLF-slakterimøte 2024 i Trondheim og omegnFørste dag startes hos Nortura Malvik med fagprogram før omvisning på slakteriet. Fagprogrammet fortsetter på hotellet før middag på kvelden. På dag to blir det også fagprogram på hotellet. I løpet av samlingen får vi innlegg fra Sintef, Oi Trøndersk Mat og Drikke, Bondelaget, KSL og kommunikasjonsbyrå. Endelige... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Bergen Matfestival

Festplassen C. Sundts gate 4,Bergen,Norge

Bergen Matfestival inviterer til årets store matfest når produsentene og kokkene tar over byen, på Festplassen, Byparken, Torgallmenningen, Torget og alle festivalrestaurantene. Her møter du noen av regionens fremste lokalmatprodusenter og de aller beste kokkene. Kreativiteten koker på årets største matbegivenhet!

IKT-forum (for medlemmer)

Garder kurs og konferansesenter AS Sogndalsvegen 3,Gardermoen,Norge

KLF inviterer til IKT-forum der rapportering, datadeling, og AI står på programmet. Invitasjon kommer i egen e-post til medlemmene.

Dyrsku’n

Dyrskuplassen Nordbygdivegen 60,Seljord

Dyrsku’n samler årlig 90 000 gjester fra hele Noreg til handel og rotekte kulturopplevelser, tre dager i september. Den mangfoldige messen med lange tradisjoner er stedet for mange unike og fruktbare møter mellom tradisjon og nyskapning, gründere og etablerte firmaer, og mellom by og land. I dissa møtene skapes kunnskap og stolthet om norske tradisjoner... Les mer

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 3/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 6/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Landbruk og sirkus

Landbruksmesse med stort utvalg lokale matprodukter og mye underholdning.

SIAL

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte 82 Avenue des Nations,Paris,Villepinte,Frankrike

Sial Paris er et globalt utstillingsvindu for matindustrien som bringer de viktigste produsentene og kjøperne sammen med fokus på verdens største utfordringer. Her avsløres trender og innovasjoner som former morgendagens matindustri.

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 4/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Nettkurs – Pakking og merking av kjøttprodukter

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Grüne Woche

Messe Berlin Eingang Süd,Berlin,Berlin,Tyskland

Det handler om omdømmebygging av norsk mat og norsk reiseliv når Norge stiller mannsterke på matmesse i Berlin i januar. Grüne Woche har befestet sin posisjon som Berlins best besøkte messe. 1400 utstillere fra 60 land, 1700 akkreditert journalister fra 25 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et stort antall utenlandske delegasjoner deltar.

Bocuse d’Or Lyon

Eurexpo Lyon Bd de l'Europe,Lyon,Chassieu,Frankrike

I den store verdensfinalen konkurrerer 24 av verdens beste kokker over to dager. Kandidatene har vært gjennom et nasjonalt uttak, og har alle gått videre derfra til de regionale mesterskapene i sin verdensdel.

Bransjetur til Kiel

Oslo - Kiel - Oslo Kiel,Tyskland

Igjen samles kjøtt og eggfolket til en to-dagers bransjetur! I løpet av turen blir det mengder av faglig påfyll, sosialt samvær, topp underholdning og eget messedekk. Program kommer i løpet av høsten.

Umami Arena

NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm,Norge

Messen er Norges største for mat og drikke. Den arrangeres annet hvert år, og hadde i 2023 rundt 450 utstillere og 25000 besøkende. På UMAMI Arena treffer du beslutningstakere, påvirkere og fagfolk som jobber innenfor horeca, convenience og servicehandel, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, matindustri, logistikk, transport og lagring, men også importører, produsenter og andre leverandører,... Les mer

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt,Tyskland

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.

Næringsmiddeldagene

Hotell Klubben Nedre Langgate 49,Tønsberg,Norge

På Næringsmiddeldagene blir det fagprogram for dagene bedriftsbesøk, nettverksbygging og mye annet.

Alimentaria

Gran Via Venue Av. Reina Mª Cristina,Barcelona,Spania

Alimentaria er et møtepunkt for mat-, drikke- og matservicebransjens fagfolk. Messen samler spanske og internasjonale aktører innen næringsmiddelproduksjon.

Anuga FoodTec

Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen,Tyskland

En av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.