Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Landbruk og sirkus

Landbruksmesse med stort utvalg lokale matprodukter og mye underholdning.

SIAL

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte 82 Avenue des Nations,Paris,Villepinte,Frankrike

Sial Paris er et globalt utstillingsvindu for matindustrien som bringer de viktigste produsentene og kjøperne sammen med fokus på verdens største utfordringer. Her avsløres trender og innovasjoner som former morgendagens matindustri.

Scanpack

The Swedish Exhibition & Congress Centre Mässans Gata / Korsvägen,Göteborg,Sweden

Scandinavias ledende emballasjemesse. Over fire dager samles innkjøpere, merkevareeiere og leverandører av emballasje. Avtaler, relasjoner, innsikt om fremtidens verktøy står sentralt. Målet er inspirasjon, innsikt og ny kunnskap.

Lansering Kjøttets tilstand 2024

Lørenveien 38

Animalias årlige statusrapport over sentrale deler av norsk kjøtt- og eggproduksjon presenteres. Rapporten Kjøttets tilstand presenterer tall fra hele verdikjeden — fra husdyrproduksjon og dyrevelferd, slakt, kjøtt og eggkvalitet, mattrygghet, forbruk, forbrukerholdninger, bærekraft, miljø og klima.  I tillegg til trender og nøkkeltall vil det bli presentasjoner fra spennende fagartikler om kylling og dyrevelferd, næringsstoffanalyser som…

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 4/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker…

Nettkurs – Pakking og merking av kjøttprodukter

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.…

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.…

Grüne Woche

Messe Berlin Eingang Süd,Berlin,Berlin,Tyskland

Det handler om omdømmebygging av norsk mat og norsk reiseliv når Norge stiller mannsterke på matmesse i Berlin i januar. Grüne Woche har befestet sin posisjon som Berlins best besøkte messe. 1400 utstillere fra 60 land, 1700 akkreditert journalister fra 25 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et stort antall utenlandske delegasjoner deltar.

Bocuse d’Or Lyon

Eurexpo Lyon Bd de l'Europe,Lyon,Chassieu,Frankrike

I den store verdensfinalen konkurrerer 24 av verdens beste kokker over to dager. Kandidatene har vært gjennom et nasjonalt uttak, og har alle gått videre derfra til de regionale mesterskapene i sin verdensdel.

Bransjetur til Kiel

Oslo - Kiel - Oslo Kiel,Tyskland

Igjen samles kjøtt og eggfolket til en to-dagers bransjetur! I løpet av turen blir det mengder av faglig påfyll, sosialt samvær, topp underholdning og eget messedekk. Program kommer i løpet av høsten.

Umami Arena

NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm,Norge

Messen er Norges største for mat og drikke. Den arrangeres annet hvert år, og hadde i 2023 rundt 450 utstillere og 25000 besøkende. På UMAMI Arena treffer du beslutningstakere, påvirkere og fagfolk som jobber innenfor horeca, convenience og servicehandel, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, matindustri, logistikk, transport og lagring, men også importører, produsenter og andre leverandører,…

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt,Tyskland

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.

Næringsmiddeldagene

Hotell Klubben Nedre Langgate 49,Tønsberg,Norge

På Næringsmiddeldagene blir det fagprogram for dagene bedriftsbesøk, nettverksbygging og mye annet.

Alimentaria

Gran Via Venue Av. Reina Mª Cristina,Barcelona,Spania

Alimentaria er et møtepunkt for mat-, drikke- og matservicebransjens fagfolk. Messen samler spanske og internasjonale aktører innen næringsmiddelproduksjon.

Anuga FoodTec

Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen,Tyskland

En av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.

Optimized by Optimole