Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

NM i Kjøttprodukter – bedømming

Etterstad VGS

Lager din bedrift Norges beste grillmat eller spekemat? Det får du svar på om du melder på produkter i årets NM. Påmelding skjer i perioden 19. februar - 13. mars. Innsending/ levering av produkter skjer mandag 15. og tirsdag 16. april, bedømmingen starter onsdag morgen.

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 2/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 3/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

NM i Kjøttprodukter – Resultatslipp og festaften!

Ambassaden Henrik Ibsens gate 48,Oslo,Norge

I løpet av dagen og kvelden skal det deles ut rundt 60 gullmedaljer og krystall til Norgesmestere. Det blir også egne premier og priser fra noen av NM-partnerne. Hvem fra dere skal ta i mot gull på scenen om produktene deres går helt til topps?

Bransjesamling Spekemat 

Animalia inviterer til bransjesamling på tema spekemat. I tillegg til mye faglig program, blir det bedriftsbesøk på Grilstads fabrikk på Ranheim og på Oppdal Spekemat.

Avlsbesetningsmøte svin

Årets avlsbesetningsmøte for formerings- og foredlingsbesetninger tilknyttet KLF-slakterier er planlagt i Trøndelag. Mer informasjon kommer utover våren.

Hampshireforum samling

I disse samlingene presenterer ScanPig siste nytt om arbeidet med rasen og kommer med faglig påfyll om aktuelle temaer. Hampshire-produsenter deler i tillegg sine erfaringer fra grisehuset. En gang i året planlegges det for en fysisk samling for forumets medlemmer. Årets samling arrangeres i Trøndelag og vil være en fagdag med spennende temaer og sosialt... Les mer

Nettkurs – Produksjon, farseprodukter

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 4/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Trøndersk Matfestival 2024

Trondheim Kongens gate,Trondheim,Norge

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen er Europas ledende lokalmatfestival. Festivalene skaper unike møter mellom mat- og drikkeprodusenter med lokalt, nasjonalt og internasjonalt publikum.

Arendalsuka

Arendal sentrum Sam Eydes plass,Arendal,Norge

Arendalsuka er en møteplass for å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Uka er et møtested for aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv. I løpet av fem dager kan alle helt gratis bli med på 1700 arrangementer og møte bedrifter og organisasjoner på rundt 200 stands som fyller sentrumsgatene.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 5/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF Open – golf

Strömstad Golfklubb Golfbanevägen,Strömstad,Bohuslän,Sverige

KLF media inviterer nok en gang til den årlige turneringen KLF Open. Denne gang er planen å dra over grensa til Strömstad. Hold av datoen. Invitasjon og påmelding sendes ut før sommerferien.

Nettkurs – Produksjon, spekepølse og hel spekemat

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Bergen Matfestival

Festplassen C. Sundts gate 4,Bergen,Norge

Bergen Matfestival inviterer til årets store matfest når produsentene og kokkene tar over byen, på Festplassen, Byparken, Torgallmenningen, Torget og alle festivalrestaurantene. Her møter du noen av regionens fremste lokalmatprodusenter og de aller beste kokkene. Kreativiteten koker på årets største matbegivenhet!

Dyrsku’n

Dyrskuplassen Nordbygdivegen 60,Seljord

Dyrsku’n samler årlig 90 000 gjester fra hele Noreg til handel og rotekte kulturopplevelser, tre dager i september. Den mangfoldige messen med lange tradisjoner er stedet for mange unike og fruktbare møter mellom tradisjon og nyskapning, gründere og etablerte firmaer, og mellom by og land. I dissa møtene skapes kunnskap og stolthet om norske tradisjoner... Les mer

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 3/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 6/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

SIAL

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte 82 Avenue des Nations,Paris,Villepinte,Frankrike

Sial Paris er et globalt utstillingsvindu for matindustrien som bringer de viktigste produsentene og kjøperne sammen med fokus på verdens største utfordringer. Her avsløres trender og innovasjoner som former morgendagens matindustri.

Utsendelse Kjøtt & Eggprodusenten nummer 4/2024

Bladet Kjøtt & Eggprodusenten henvender seg primært til produsenter som forsyner landets mange frittstående slakterier og eggpakkerier, men også en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere. Bladet går ut gratis til rundt 8500 bønder fire ganger i året. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse. Ønsker... Les mer

Nettkurs – Pakking og merking av kjøttprodukter

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennom året setter KLF i samarbeid med Nofimas pølsemakermester, Tom C. Johannessen opp fire direktesendte nettkurs. Medlemsbedriftene får mulighet til å løfte ansattes kompetanse og gjøre dem enda tryggere på råvaren, ingredienser og prosesser de møter til daglig.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 7/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF-markedsmøte (for medlemmer)

KLF-Studio (Online i Teams)

Gjennomgang av Totalmarkeds oppdaterte prognoser. For å delta i markedsmøtet må du være medlem av KLF og registrert som deltaker innen påmeldingsfristen.

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2024

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

Umami Arena

NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm,Norge

Messen er Norges største for mat og drikke. Den arrangeres annet hvert år, og hadde i 2023 rundt 450 utstillere og 25000 besøkende. På UMAMI Arena treffer du beslutningstakere, påvirkere og fagfolk som jobber innenfor horeca, convenience og servicehandel, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, matindustri, logistikk, transport og lagring, men også importører, produsenter og andre leverandører,... Les mer

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt,Tyskland

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.