Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Utsendelse bladet Kjøttbransjen nummer 8/2023

Bladet Kjøttbransjen kommer ut åtte ganger i året med et opplag på opplag på 1800. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Redaktøren følger Fagpressens Redaktørplakat, og bladet er medlem av Fagpressen. Har du tips til aktuelle saker? Deadline for saker til redaktør er en uke før utgivelse.... Les mer

KLF Medlemsforum – Åpenhetsloven

KLF-Studio (Online i Teams)

En av KLFs medlemsbedrifter har oppfordret oss til å etablere et 'bransjesamarbeid' for å følge opp enkelte utfordringer i forhold til Åpenhetsloven. Vi tror det er en veldig god ide, og etablerer nå et eget forum for erfaringsutveksling og oppfølging for medlemmene. Et slikt bransjesamarbeid kan inngå som en del av aktsomhetsvurderingene som kreves. Program

Bruk av tint storfekjøtt

Online i Teams

Hvordan nyttiggjøre seg av de mer enn 6000 tonnene anvendbar storferåvare som ligger på reguleringslager? Det spørsmålet står sentralt når Animalia inviterer til teams-møte for diskusjoner og  informasjonsdeling om bruk av tint storfekjøtt. Det vil bli innlegg fra bransjefolk som Terje Wester, KLF,  Ole Nikolai Skulberg fra Nortura Totalmarked og Asbjørn Aasheim fra Aasheim Kjøtt AS. Helle Røer og Daniel... Les mer

Grüne Woche

Messe Berlin Eingang Süd,Berlin,Berlin,Tyskland

Grüne Woche i Berlin er en av mest kjente varemesser. Den ble grunnlagt i 1926 og blir sett på som den ledende internasjonale varemessen for mat, landbruk og hagebruk. Utstillere fra hele verden presenterer et omfattende utvalg av produkter i løpet av de ti dagene arrangementet varer.  Grüne Woche løfter også klima, miljø og bærekraftig arealbruk. I... Les mer

Anuga FoodTec

Køln Messeplatz 1 Mülheim,Nordrhein-Westfalen,Tyskland

En av de ledende globale varemessene for den internasjonale mat- og drikkeindustrien. Anuga FoodTec dekker alle aspekter av matproduksjon . Her presenterer industrien sine siste innovasjoner og teknologiske visjoner – fra prosessteknologi til fyllings- og pakketeknologi til mattrygghet, fra emballasjematerialer til digitalisering og intralogistikk.

Bocuse d’Or Europe

Trondheim Spektrum Klostergata 90,Trondheim,Norge

De beste kokkene fra 20 europeiske land skal i mars 2024 konkurrere foran et fullsatt Trondheim Spektrum.

SIAL

Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte 82 Avenue des Nations,Paris,Villepinte,Frankrike

Sial Paris er et globalt utstillingsvindu for matindustrien som bringer de viktigste produsentene og kjøperne sammen med fokus på verdens største utfordringer. Her avsløres trender og innovasjoner som former morgendagens matindustri.

Umami Arena

NOVA Spektrum Messeveien 8,Lillestrøm,Norge

Messen er Norges største for mat og drikke. Den arrangeres annet hvert år, og hadde i 2023 rundt 450 utstillere og 25000 besøkende. På UMAMI Arena treffer du beslutningstakere, påvirkere og fagfolk som jobber innenfor horeca, convenience og servicehandel, dagligvare, kantine, institusjon, bakeri, konditori, café, uteliv, matindustri, logistikk, transport og lagring, men også importører, produsenter og andre leverandører,... Les mer

IFFA

Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage,Frankfurt,Tyskland

IFFA er kjøttbransjens viktigste internasjonale fagmesse og møteplass. Her presenteres den nyeste teknologien og innovasjonene samt produkter og tjenester for hele produksjonskjeden.