Fatland må finne ny konsernsjef

Etter 14 år både som konsernsjef i Fatland og daglig leder ved Fatland Jæren, ønsker Terje Wester nå å konsentrere seg 100 prosent om lederjobben ved Fatlands Jæren-avdeling. Det innebærer… Les mer

Etter 14 år både som konsernsjef i Fatland og daglig leder ved Fatland Jæren, ønsker Terje Wester nå å konsentrere seg 100 prosent om lederjobben ved Fatlands Jæren-avdeling. Det innebærer at Fatland-styret må ut å finne ny konsernsjef.

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren (Bladet Kjøttbransjen - 21.12.20)

- Det er ingen dramatikk i dette. Jeg har siden 2008 hatt to jobber og med en totalomsetning for konsernet på rundt 5,5 milliarder kroner, og 2,2 milliarder her på Jæren-anlegget, sier det selv at både arbeidsmengden og ansvaret har økt kraftig i omfang.

-  Jeg skal i tiden som kommer også egne meg mye til det som skal skje på Otta i forbindelse med det nye slakteriet som planlegges i Gudbrandsdalen, sier Terje Wester. Han blir stående i stillingen som konsernsjef til en ny person er på plass.

Trolig byggestart til våren for nytt Otta-slakteri (Bladet Kjøttbransjen - 21.12.20)

Terje Wester har jobbet i Fatland siden 1987, og har altså vært konsernsjef i Fatland fra 2008. I løpet av disse årene, har Fatland-konsernet hatt kraftig vekst, fra en omsetning på 1,99 milliarder kroner i 2008 til 5,5 milliarder kroner i 2020. Selskapet har en sterk posisjon både hos kunder og bønder og Fatland er den klart største privateide kjøttbedriften i Norge.

- Dette skyldes lagarbeid fra mange flinke medarbeidere og aktive eiere, poengterer Terje Wester som er glad for å ha vært med på denne utviklingen.

Wester har blitt bondelags-medlem (Kjøtt- og eggprodusenten 5.12.2019)

Fatland Jæren er det anlegget i landet som er størst på storfeskjæring. I tillegg er det bygd opp en stor og moderne produksjon av pinnekjøtt og spekemat, som også blir utvidet i 2021.

Siste saker