Gratis hjemlevering av produkter ble redningen

Gratis hjemlevering av produkter ble redningen Lokalmatprodusenten Ask Gård på Hadeland gikk fra å miste 60 prosent av omsetningen til å måtte jobbe doble skift. Ask Gård mistet over halvparten… Les mer

Gratis hjemlevering av produkter ble redningen

Lokalmatprodusenten Ask Gård på Hadeland gikk fra å miste 60 prosent av omsetningen til å måtte jobbe doble skift.

Ask Gård mistet over halvparten av omsetningen da Norge stengte 12. mars. Da måtte de tenke nytt. Bedriften startet med gratis frakt i hele Norge.

– I tillegg lagde vi en hel drøss med nye oppskrifter som er enkle å lage hjemme. Dette gjorde at vi slapp å permittere ansatte, sier daglig leder Kristoffer Evang.

Lokalmatprodusenten, som holder til på Ringerike, har laget økologisk spekemat i rundt fem år.

60 prosent av omsetningen til Kristoffer og Anne Marte Evang (bildet)kom fra restauranter og hoteller. Da disse stengte på dagen 12. mars, mistet også Evang-paret en stor del av kundebasen sin.

– Men når det blåser opp til storm, så kan du enten velge å søke ly eller så kan du bygge deg en solid vindmølle. Og det var det vi gjorde, forteller Kristoffer Evang.

Siste saker