Hederspris til Alf Strøm-Larsen AS

Hederspris til Alf Strøm-Larsen AS – Med 120 år på baken og et omdømme de fleste i kjøttbransjen kan misunne dem, går årets hederspris til pølsemakermester Alf Strøm-Larsen AS fra… Les mer

Hederspris til Alf Strøm-Larsen AS

– Med 120 år på baken og et omdømme de fleste i kjøttbransjen kan misunne dem, går årets hederspris til pølsemakermester Alf Strøm-Larsen AS fra Torshov i Oslo, sa adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist under utdelingen av Stiftelsen Norsk Mats hederspris på Ambassaden i Oslo.

Alf Strøm-Larsen AS ble kåret til vinner av Stiftelsen Norsk Mats hederspris under NM i kjøttprodukter. Fra ventre adm. dir. i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist, butikksjef på Torshov Erik Sørensen, daglig leder for avdelingen på Furuset Erik Strøm-Larsen og daglig leder for butikk og catering på Torshov Jan Strøm-Larsen.

Av Per A. Sleipnes

Og hun fortsatte: – I en tid der slaktere, kjøttskjærere og pølsemakere er mangelvare, legger Alf Strøm-Larsen AS stor vekt på å tiltrekke seg og utdanne unge til kjøttfaget. Alf Strøm-Larsen AS tilbyr sårt tiltrengte lærlingplasser og er med på å forme fremtidens mathåndverkere, påpekte Nina Sundqvist.

Lange tradisjoner

Bedriften Alf Strøm-Larsen AS er en familiebedrift med lange tradisjoner. Den ble etablert i 1904 da Ida Strøm som hadde kjøttforretning på Grünerløkka giftet seg med Oscar Larsen som hadde kjøttforretning på Frogner. Med tre generasjoner der alle har fagbrev og som aktivt bidrar til driften, er bedriften preget av en sterk arv og kontinuitet, men også selvtillit og lidenskap. – Vi er en gjeng på 60 engasjerte ansatte som sammen med alle våre kunder bidrar til at vi alltid ser fremover mot nye muligheter, sier Erik Strøm-Larsen.

For 11. gang

Bedriftens fokus på kvalitet gjør den til en foretrukket leverandør for mange av Oslos mest anerkjente restauranter. I tillegg til butikkutsalg og catering leverer Strøm-Larsen til hoteller, dagligvarebutikker og nettbutikker.

Stiftelsen Norsk Mats hederspris er en pris som deles ut av Stiftelsen Norsk Mat til en virksomhet, person eller aktør i kjøttbransjen som har utmerket seg på en helt spesiell måte. I år ble hedersprisen delt ut for 11. gang under NM i kjøttprodukter på Ambassaden i Oslo.

Oslo-bedriften ble forøvrig tildelt sjumedaljer under årets NM, tre av disse gull. Gullmedaljene fikk Strøm-Larsen for grillprodukter og et pølseprodukt.

Den tradisjonsrike kjøttbedriften fra hovedstaden har for øvrig for vane både å delta og hente hjem mange medaljer i forbindelse med NM. Ja, det har nesten blitt varemerke for Alf Strøm-Larsen AS.

Siste saker