Hederspris til ASK gård

Hederspris til ASK gård Fokus på dyrevelferd og økologi gjorde lokalmatprodusenten til en verdig vinner av Stiftelsen Matmerks hederspris . Nina Sundqvist i Matmerk med utmerkelsen som ble gitt til… Les mer

Hederspris til ASK gård

Fokus på dyrevelferd og økologi gjorde lokalmatprodusenten til en verdig vinner av Stiftelsen Matmerks hederspris .

Nina Sundqvist i Matmerk med utmerkelsen som ble gitt til Ask gård for deres spekepølser. Illustrasjonsfoto: Matmerk

Matmerkprisen er en hederspris som deles ut av Stiftelsen Matmerk til en virksomhet, person eller aktør i kjøttbransjen som har utmerket seg på en helt spesiell måte. I år ble hedersprisen delt ut for 7. gang under NM i kjøttprodukter i oktober, og ASK gård fikk prisen for sine spekepølser i særklasse.

– Med et stort fokus på dyrevelferd, økologi og samarbeid har ASK gård blitt lagt merke til av bransjekolleger og stadig flere forbrukere. Kjøttprodusenten har vunnet en rekke gjeve priser og utmerkelser – deriblant Spesialitet for lokalmat i særklasse for mange av spekepølseproduktene sine, skriver Matmerk på sine sider.

– Vi er en gjeng med folk som har et meget sterkt konkurranseinstinkt. Vi går alltid inn for å være best. Så blir vi ikke alltid det, og det er sunt. Da kan man ta en fot i bakken og se på hvordan man kan bli bedre, forteller daglig leder hos ASK gård, Kristoffer Evang.

Siste saker