Husveg blir ny daglig leder ved Fatland Jæren

Rolf-Gunnar Husveg er ansatt som ny daglig leder ved Fatland Jæren. Dermed er på mange måter ringen sluttet for Husveg. Den nye daglige lederen, som tiltrer stillingen senest 1. april… Les mer

Rolf-Gunnar Husveg er ansatt som ny daglig leder ved Fatland Jæren. Dermed er på mange måter ringen sluttet for Husveg.

Den nye daglige lederen, som tiltrer stillingen senest 1. april 2022, var nemlig produsentrådgiver i 23 år i Fatland, før han gikk over i stilling hos Statsforvalteren i Rogaland. Her har han i drøyt tre år arbeidet som rådgiver med ansvar for husdyrfag.

- I Rolf Gunnar Husveg har vi fått en ressursperson som kjenner Fatland-systemet meget godt og som ikke minst har solide kunnskap om og innsikt i produsentmiljøet i vårt selskap. Et scoop for oss, vil jeg hevde. En mer kompetent leder på Jæren kunne vi ikke fått, fastslår styreleder Svein Fatland.

Wester i tenkeboksen etter Fatland-oppsigelse (Bladet Kjøttbransjen 22.09.2021)

Også hovedpersonen selv er svært tilfreds med å være tilbake i Fatland-systemet, men han understreker sterkt at perioden hos Statsforvalteren i Rogaland både har vært lærerik og nyttig.

- Ja, en form for dannelsesreise som på mange måter gjorde det mulig å ta denne jobben. Jeg har for øvrig en jobb jeg trives veldig godt i og jeg får anledning til å arbeide med saker som står mitt hjerte nært. Men når jeg ble spurt om å ta denne gå inn i denne viktige stillingen på Jæren, kunne jeg ikke takke nei. Jeg er både ydmyk og motivert, fastslår Husveg.

Anders Hundseid blir ny konsernsjef i Fatland (Bladet Kjøttbransjen 15.02.2021)

- Hva blir din viktigste oppgave når du tar fatt ut på nyåret?

- Det kan jeg rett og slett ikke gi deg et godt svar på her og nå. Jeg har ingen programerklæring på plass ennå, og for meg er oppgave nr. 1 nå å fullføre det jeg er i gang med i min nåværende jobb.

Siste saker