Hvem bør få KLFs hederspris 2021?

Hvilken bedrift i privat kjøttbransje fortjener å få årets hederspris 2021? Det kan du som leser av bransjebladet være med å bestemme. Nok en gang deler Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund… Les mer

Hvilken bedrift i privat kjøttbransje fortjener å få årets hederspris 2021? Det kan du som leser av bransjebladet være med å bestemme.

Nok en gang deler Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) ut hederspris til en bedrift i privat bransje som de siste par årene har vist «det lille ekstra». Hedersprisen blir delt ut i forbindelse med kåringsarrangementen under NM i kjøttprodukter i november.

Se tidligere vinnere og les reglene for utdelingen her.

Normalt har vi delt ut denne prisen i forbindelse med KLFs landsmøte/ERFA-møte i juni, men på grunn av pandemi-situasjonen måtte dette utsettes. Men nå er det altså klart for kåring og i den forbindelse utfordrer vi kjøttbransjens aktører til å bli med på kåringen. I nest siste avsnitt lanserer vi ti utvalgte bedrifter som dere kan stemme på. Disse stemmene blir tillagt stor betydning.

Jæder fikk KLFs hederspris 2019

Hedersprisen ble delt ut i forbindelse med KLF sitt landsmøte i England.

Les mer her

I tillegg til innspill fra dere der ute, vil vurderingene som vår interne jury foretar bli tillagt vekt. De bedriftene som er lansert, blir vurdert ut fra flere kriterier. Økonomisk utvikling de siste to årene, evne til fornyelse i vid skala, produktutvikling, egenskaper knyttet til kompetanseutvikling, åpenhet mot omverdenen og ikke minst hvordan bedriftene har håndtert pandemien.

Følgende ti bedrifter er med i finalerunden i år: Brødr. Ringstad AS, Toten Kjøtt AS, Gårdsand, Jens Eide AS, Kuraas AS, Annis Ringebu AS, Norsk Kylling, Åkeberg Skoglunn AS, Grilstad og A. Strøm Larsen AS. Siste gang prisen ble delt ut var i 2019, da Jæder AS fikk den. Vi oppfordrer deg som leser til å sende oss ditt forslag.

Gå inn på eget skjema for å foreslå bedrifter til hedersprisen.

Siste saker