KLF Media er et datterselskap av KLF og gir ut fagbladet Kjøttbransjen.
Bladet Kjøttbransjen henvender seg til målgrupper langt utenfor egne rekker. Det vil si store deler av kjøttbransjens kunder innenfor dagligvare- og storhusholdningsmarkedet, så vel som en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere.
Fagpressens redaktørplakat er gjeldene for Kjøttbransjen slik at redaktøren og bladet har en redaksjonell frihet.
KLF Media har de siste årene jobbet målrettet med bladets nettsider
og synligheten på sosiale medier. Mange av artiklene som står på trykk i bladet publiseres på nettstedet bladet.kjottbransjen.no og deles på sosiale medier til flere tusen følgere.
Helt bakerst i bransjebladet Kjøttbransjen finner du Bransjeoversikten eller bransjens «Gule sider» som mange velger å kalle denne.
Oppføring i bransjeguiden?
Gjennom året besøker bladet flere internasjonale matmesser. Messene er viktige da de reflekterer innovasjonstakt og innovasjonsretning på kjøttområdet oggir leserne mulighet til å holde seg oppdatert på utvikling
og trender. Messene bladet normalt prioriterer er IFFA-messen i Frankfurt, Anuga i Köln Tyskland, SIAL-messen i Paris, Grüne Woche i Berlin og Alimentaria i Barcelona.
Annonsere i bladet eller på nett? Les mer om muligheter
Ønsker du noe på trykk?
Bruk bladet til å nå ut med viktige beslutninger, hendelser og andre forhold som er med å sette bedriftene på kartet. Det kan være snakk om alt fra at ny daglig leder er ansatt, nye maskiner er bestilt eller at plan for modernisering er vedtatt. Ønsker en nyheten ut med en gang, og det ikke klaffer i forhold til bladets utgivelser, kan vi benytte nettsidene for å nå ut. Målet er at bladet Kjøttbransjen presenterer kjøtt- og eggnyheter først.
Bladet a’la 1911
Allerede på det første landsmøtet i Larvik i 1911, ble det bestemt at det skulle gis ut et tidsskrift for bransjen.
Siste saker fra bladet Kjøttbransjen
- Drastisk økning tyveri av kjøtt i SverigeTyveri av kjøtt har lenge vært et problem i svenske butikker. Nå synes aktiviteten å ha… Les mer
- Wienerpølser med hemmelig kraftÅtte minutter i kraft med hemmelig oppskrift, 84 grader. Erlend Dahlbo på Syverkiosken kan sin teori… Les mer
- Styrker seg i rugerikonkurransenTo av landets største fôr-aktører går sammen med rugeriselskapet A&A Salte Kyllingoppdrett AS i Rogaland for… Les mer
- Slakteri fant løsning etter grossistkonkursDa hovedkunden ble rammet av konkurs, satt slakteriet med fulle lagre. Men Ytre Nordmøre Slakteri kom… Les mer
- Kvoter bidrar til overskudd på storfe og grisImport på kvoter regnes som en del av det norske markedet. På slutten av året er… Les mer