KLF Media er et datterselskap av KLF og gir ut fagbladet Kjøttbransjen.
Bladet Kjøttbransjen henvender seg til målgrupper langt utenfor egne rekker. Det vil si store deler av kjøttbransjens kunder innenfor dagligvare- og storhusholdningsmarkedet, så vel som en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere.
Fagpressens redaktørplakat er gjeldene for Kjøttbransjen slik at redaktøren og bladet har en redaksjonell frihet.
KLF Media har de siste årene jobbet målrettet med bladets nettsider
og synligheten på sosiale medier. Mange av artiklene som står på trykk i bladet publiseres på nettstedet bladet.kjottbransjen.no og deles på sosiale medier til flere tusen følgere.
Helt bakerst i bransjebladet Kjøttbransjen finner du Bransjeoversikten eller bransjens «Gule sider» som mange velger å kalle denne.
Oppføring i bransjeguiden?
Gjennom året besøker bladet flere internasjonale matmesser. Messene er viktige da de reflekterer innovasjonstakt og innovasjonsretning på kjøttområdet oggir leserne mulighet til å holde seg oppdatert på utvikling
og trender. Messene bladet normalt prioriterer er IFFA-messen i Frankfurt, Anuga i Köln Tyskland, SIAL-messen i Paris, Grüne Woche i Berlin og Alimentaria i Barcelona.
Annonsere i bladet eller på nett? Les mer om muligheter
Ønsker du noe på trykk?
Bruk bladet til å nå ut med viktige beslutninger, hendelser og andre forhold som er med å sette bedriftene på kartet. Det kan være snakk om alt fra at ny daglig leder er ansatt, nye maskiner er bestilt eller at plan for modernisering er vedtatt. Ønsker en nyheten ut med en gang, og det ikke klaffer i forhold til bladets utgivelser, kan vi benytte nettsidene for å nå ut. Målet er at bladet Kjøttbransjen presenterer kjøtt- og eggnyheter først.
Bladet a’la 1911
Allerede på det første landsmøtet i Larvik i 1911, ble det bestemt at det skulle gis ut et tidsskrift for bransjen.
Siste saker fra bladet Kjøttbransjen
- – På tide å avlive myter om norsk kjøttforbruk– Det er på høy tid å avlive noen seiglivede myter om norsk kjøttforbruk som enkelte… Les mer
- Væromslag gir grillomslagVæromslag gir grillomslag Grillmaten kommer tidligere og tidligere, men salget er veldig væravhengig. – Hvis det… Les mer
- – Interessant og nyttig å møte folk i næringen– Matproduksjon er en av våre aller viktigste verdikjeder og matindustrien er svært viktig for å… Les mer
- Forsinkelser for kyllinganlegg i InderøyEt nytt EU-direktiv for utslipp fra slakteri skal være årsaken til at Nortura og Ytterøykylling sitt… Les mer
- Mer ‘råvarefrihet’ i NM-bedømmingenBedrifter som deltar i NM med «feil» råvare i sluttprodukter, trenger ikke lenger frykte trekk fra… Les mer