Invitasjon til samarbeidspartenere/ sponsorer

Kjøttbransjen arrangerer i år en produktkonkurranse for tjueførste gang. Konkurransen blir stadig større og krever mer. I år gjør vi julefokuset mer tydelig på flere måter, det skal kåres 4 NM-titler, 24 Årets produkter og 3 spesialpriser og noen Hederspriser.

NM i kjøttprodukter - Julemat 2011 var det ny rekord for denne konkurransen med 38 bedrifter og nesten 250 produkter. NM i kjøttprodukter - Grill 2012 hadde med 43 bedrifter og 530 produkter ble bedømt.

Dere inviteres nå inn som samarbeidsparter/ sponsor til årets arrangement

Vi mener NM i Kjøttprodukter byr på mange gode muligheter for å profilere din bedrift overfor bransjen, og matinteresserte. De seneste årene har vi fokusert på at å være sponsor skal være noe eksklusivt, og mange samarbeidspartnere/ sponsorer har vært «faste» fra en konkurranse til neste. Vi ser at det er nødvendig å få frem mangfold og bredden blant leverandørsiden på samme måte som i konkurransen. Derfor åpner vi for flere samarbeidspartnere innen samme sektor og inviterer de som er interessert.

Totalt sett har vi plass til ca. åtte samarbeidspartnere/sponsorer. Kun fire av disse vil kunne være NM-klassesponsor (se priser i vedlagt pdf-dokument til høyre - Samarbeidspartner/sponsor invitasjon) NM-klassene vil bli delt ut etter førstemann til mølla prinsippet. Det samme gjelder for de 24 andre underkategoriene.

Meld dere som samarbeidspartner/sponsor i dag og vær sikret plass! Send gjerne med ønsker opp i mot hvilke klasser som er mest interessante for dere.

Siste saker