Invitasjon til samarbeidspartnere/ sponsorer

Kjøttbransjen arrangerer i år produktkonkurranse for 22. gang. NM blir stadig større og krever mer. Det som før var Årets Julemat endret til ordinært mesterskap og vi arrangerer nå NM hvert år. Annet hvert år med grill- og julematfokus. I 2014 skal det skal kåres 4 NM-titler, 24 Årets produkter og minst 3 spesialpriser.

NM i kjøttprodukter - Julemat 2013 var det ny rekord for denne konkurransen med hele 48 bedrifter påmeldt. NM i kjøttprodukter - Grill 2012 hadde med 43 bedrifter.

Årets Norgesmesterskap fokuserer på grillmat, men samtidig skal det bedømmes spekemat, pølser generelt og bacon. Det skal kåres 4 NM titler, 24 Årets produkter og spesialpriser (vi er åpne for forslag til spesialpriser fra samarbeidspartnerne). I tillegg inviterer vi de videregående skolene med mat-/ kjøttfag til å konkurrere i norsk skolemesterskap i pølse.

Vi mener NM i Kjøttprodukter byr på mange gode muligheter for å profilere din bedrift overfor bransjen, og matinteresserte.

Se hva som inngår i pakken for samarbeidspartnere/ sponsorer samt pris i eget pdf-dokument.

Fordeling av hvilke priser hver samarbeidspartner får dele ut, fordeles fortløpende etter første mann til mølla-prinsippet.

Siste saker