Jens Eide kjøpte brukt i Tromsø

Jens Eide kjøpte brukt i Tromsø Når Jens Eide i Lillesand i løpet av året bygger ut anlegget med 540 kvadratmeter, er det brukt produksjonsutstyr fra nord som skal benyttes…. Les mer

Jens Eide kjøpte brukt i Tromsø

Når Jens Eide i Lillesand i løpet av året bygger ut anlegget med 540 kvadratmeter, er det brukt produksjonsutstyr fra nord som skal benyttes.

Lillesand-bedriften kjøpte nemlig rett før jul alt av utstyr i den nedlagte bedriften Ingebrigtsen Kjøtt i Tromsø. Til sammen fem trailerlass med maskiner og annet produksjonsutstyr har deretter tatt veien sørover.

– Det er selvsagt trist at en bedrift med så mye kompetanse og så lange tradisjoner, legges ned. Det var derfor med blandede følelser vi valgte å slå til og overta alt av utstyr. Men jeg ser på det som gjenbruk, og når svært mye av dette utstyret sto på vår handleliste med tanke på det nybygget vi nå planlegger å reise, var i grunnen valget enkelt, sier daglig leder Jens Eide som ikke ønsker å gå i detalj rundt pris. At det er snakk om flere millioner kroner, er det ikke tvil om.

Det nye bygget skal bidra til styrke bedriftens foredlingsdel. Eide regner med at det vil være innflyttingsklart i løpet av året. Nå er man inne i en avklaringsfase både med Statens Vegvesen og Lillesand kommune.

Siste saker