– Kåret årets produsenter

Norsk Kylling har kåret bønder fra Melhus, Byneset og Sparbu til «Årets produsenter 2022». Årets produsenter utmerker seg på solide rutiner, gode produksjonsresultater og godt oppfølgingsarbeid. Hvert år hedrer Norsk… Les mer

Norsk Kylling har kåret bønder fra Melhus, Byneset og Sparbu til «Årets produsenter 2022». Årets produsenter utmerker seg på solide rutiner, gode produksjonsresultater og godt oppfølgingsarbeid.

Hvert år hedrer Norsk Kylling bønder som hever nivået på produksjon av kylling. Disse er delt i tre klasser og for 2022 går prisen for og årets slaktekyllingprodusent til Trond og Eli Stenstad fra Byneset.

Nøye og observante

– Trond og Eli Stenstad stiller alltid opp. De har veldig gode produksjonsresultater, og har et godt øye for hvordan kyllingene har det. De har deltatt i mange prosjekter og tester i Norsk Kylling, og leverer alltid tall og prøver i tide. Trond og Eli er svært nøye og observante, og plukker opp små ting som andre kanskje ikke legger merke til. Dette synes på driften og produksjonsresultatene. Takk for arbeidet dere gjør og gratulerer med utmerkelsene, sa produksjonssjef i Norsk Kylling, Tor Inge Lien.

Stolthet

Årets oppalprodusent er Henrik Rødde fra Melhus og årets rugeeggprodusent ble Per Morten og Grethe Storstad fra Sparbu.

– Vi har svært dyktige produsenter, og jeg er veldig stolt av at vi har disse bøndene i verdikjeden vår og at de er så gode ambassadører for Norsk Kylling, påpeker Tor Inge Lien.

En begivenhet

Norsk Kylling AS gjorde stas på sine produsenter da bedriften holdt årskonferanse i Trondheim nylig.

Årskonferansen er en begivenhet for alle produsentene til Norsk Kylling.

På grunn av koronapandemien, fikk ikke Norsk Kylling delt ut prisene til årets produsenter i 2021. Men følgende fire fikk sin velfortjente pris i de tre klassene:

  • Årets produsent oppal 2021: Andreas Moen fra Steinkjer
  • Årets produsent rugeegg 2021: Sondre og Linn Rikstad fra Meldal
  • Årets produsent slaktekylling 2021:Per Olav Tranmæl fra Melhus

Siste saker