Klart for bransjefest for kjøtt- og eggbedriftene

Kåringsarrangementet i forbindelse med NM i kjøttprodukter åpnes nå opp på kvelden og blir en festaften for alle norske kjøtt- og eggbedrifter som er medlem av KLF. Nytt denne gang… Les mer

Kåringsarrangementet i forbindelse med NM i kjøttprodukter åpnes nå opp på kvelden og blir en festaften for alle norske kjøtt- og eggbedrifter som er medlem av KLF. Nytt denne gang er også utdeling av KLFs hederspris under middagen.

Etter halvannet år med strenge restriksjoner på grunn av koronapandemien, er det nå endelig mulig å ha en bransjesamling. Den håper NM-general Svein Erik Eide mange stiller opp på.

Les mer og meld deg på her!

Gylden mulighet
– Bransjens folk savner å møtes fysisk. Når samfunnet nå har åpnet og enmeteren er forsvunnet, kan vil få til tidenes største kåringsarrangement med tanke på antall deltakere. Det vil i så fall befeste NM i kjøtt-produkter som bransjens aller viktigste arrangement.

– Dette er en mulighet bedriftene i vår bransje bør utnytte, spesielt med tanke på at KLF-landsmøtet på Hankø ble avlyst og det ikke er gjennomført noen ERFA-samling i år, sier Eide.

Hvilken bedrift fortjener å få KLFs hederspris 2021?

Det kan du være med å bestemme!
Gå inn på eget skjema for å foreslå bedrifter til hedersprisen.

Samme mal som før
– Kan du si noe spesifikt om selve arrangementet november?

– Vi følger i grove trekk samme mal som tidligere med utdeling av medaljer på dagtid. Men etter klokken 17, åpnes altså arrangementet for alle som jobber i en kjøtt- og eggbedrift tilknyttet KLF, og som ønsker å ha en hyggelig festaften sammen med bransjekolleger. Det blir underholdning, treretters middag, utdeling av mange priser, samt konsert.

Intimkonsert
Konferansier denne gang er Rasmus Wold og han sørger også for underholdningen underveis i arrangementet. Wold er for øvrig aktuell som deltaker på 71 grader nordkjendis, men også kjent fra Latter og mange TV-opptredener.

Dessuten er vokalist i CC Cowboys, Magnus Grønneberg, booket inn. Han holder intimkonsert for bransjen i løpet av kvelden.

Bør ha grønt koronasertifikat

– Selve bransjefesten starter klokken 18.00. Da er det slutt på faginnlegg og medaljene delt ut. Under middagen blir så NM-vinnerne offentliggjort, i tillegg til utdeling av KLFs hederspris. Kåringsarrangementet samler normalt 175 personer og det er ledere, produktutviklere og salgsfolk i kjøttbedriftene og representanter fra samarbeidspartnerne som normalt deltar, fastslår Eide.

Han forutsetter at deltagerne har grønt koronasertifikat eller tester seg før de stiller på kåringsarrangementet november.

Siste saker