KLF Open i Sandefjord

Også i år arrangeres KLF Open i golf, og denne gang er det det Sandefjord Golfklubb som får besøk av kjøttglade golfere i august. – Med solid støtte fra våre… Les mer

Også i år arrangeres KLF Open i golf, og denne gang er det det Sandefjord Golfklubb som får besøk av kjøttglade golfere i august.

- Med solid støtte fra våre sponsorer, Foodtech og Norsk Kjøtthandel, blir det også i år golfturnering i regi av KLF Media. I tillegg til våre faste sponsorer, er Roar Stentun i Fatland viktig med tanke på planlegging og gjennomføring av årets turnering. Han er selv medlem av Sandefjord Golfklubb og har gitt banen de aller beste skussmål. Stentun vil blant annet sørge for at matserveringen blir håndtert på aller beste måte i år, sier turneringsleder Per A. Sleipnes.

KLF Open har etter hvert blitt tradisjon og det er ikke bare bransjens egne folk som konkurrerer. Turneringen er åpen for alle med en eller annen form for tilknytning til vår bransje. Det betyr at KLF Open er en fortreffelig mulighet både til å nyte spillet og pleie kontakter. De fleste som deltar, er da også gjengangere som har spilt turneringen hver eneste gang siden den ble etablert.

Det er for øvrig den tidligere «fjørfe-eksperten» i KLF, Per Magnus Breen, som skal ha mye av ærene for at denne golfturneringen fortsatt spilles. Forløperen er nemlig «Kykkeliky-golfen» som han dro i gang for mange år siden.

- Jeg regner med at mange melder sin interesse også i år. 19. august er dato og det er bare å melde seg på til pas@kjottbransjen.no. I fjor på Nes Golfklubb, rundet vi 30 deltagere og det var ny rekord. Det er ingen grunn til at vi blir færre deltagere år. I august er banen optimal hva kvalitet angår, og golferne har fått spilt noen runder. Nettopp det kommer godt med når det skal konkurreres, avslutter Per A. Sleipnes.

PS: Det blir for øvrig annonse i juni-utgaven av bladet Kjøttbransjen med detaljer om turneringen i Sandefjord.

Siste saker