KLF takker for et godt samarbeid i året som har gått

2023 har vært utfordrende for mange, men vi håper og tror det nå går mot lysere tider. Forbrukerne ønsker seg fortsatt norskprodusert mat med norske råvarer. Bransjen produserer produkter av… Les mer

2023 har vært utfordrende for mange, men vi håper og tror det nå går mot lysere tider. Forbrukerne ønsker seg fortsatt norskprodusert mat med norske råvarer. Bransjen produserer produkter av ypperste kvalitet, og vi har flotte ledere og ansatte ute i bedriftene med enorm stå-på-vilje.

Fundamentet er urokkelig, selv om det har blåst nordavind fra alle kanter gjennom året. Nyttårsønsket vårt for 2024 er at bransjen får en mer stabil hverdag.

Årets julegave fra KLF er et økonomisk bidrag til Kirkens Bymisjon - et lite lys i mørket for de som trenger det. Vi har også hjulpet mennesker i vanskelige livssituasjoner gjennom NM i Kjøttprodukters samarbeid med Matsentralen. Rundt 700 kilo julemat og pålegg ble omfordelt etter høstens konkurranse.

Åpningstider i romjula
I uke 52 vil det ikke være folk på kontoret. Vi er uansett tilgjengelige på e-post, og haster det, send en SMS til aktuell person, så kontakter vi deg så snart som mulig.
Se kontaktinfo til alle KLF-ansatte her

Tips til vellykkede julemåltiderSiste saker