KLF takker for godt samarbeid i 2022!

Pandemien var med bransjen inn i 2022, og gikk over i krig, inflasjon, galopperende strømpriser og høyere renter. Året har rett og slett vært krevende for mange, men bedriftene stiller… Les mer

Pandemien var med bransjen inn i 2022, og gikk over i krig, inflasjon, galopperende strømpriser og høyere renter. Året har rett og slett vært krevende for mange, men bedriftene stiller opp for hverandre og som bransje løser vi samfunns-oppdraget vårt forbilledlig.

Åpningstider på KLF-kontoret i romjulen: Det vil ikke være KLF-ansatte på kontoret hele tiden, det avspasseres og tar ut ferie, men vi er selvsagt tilgjengelige for medlemmene om det kreves. Send oss da helst e-post eller SMS.

Årets julegave fra KLF er et økonomisk bidrag til Kirkens Bymisjon - et lite lys i mørket for de som trenger det. Vi har også hjulpet mennesker i vanskelige livssituasjoner gjennom NM i Kjøttprodukters samarbeid med Matsentralen. Rundt 750 kilo grillmat og pølser ble omfordelt etter konkurransen i 2022.

Importsamarbeidet med Eswatini Meat Industries har ført til at vi i år har brukt rundt 100 000 kroner på prosjekter i Eswatini gjennom EMBIVENI-Foundation. Stiftelsen støtter blant annet skoleprosjekter og prosjekter for foreldreløse barn i Eswatini og blir tilført penger ut fra hvor mye som årlig importeres til Norge. Les mer om det strategiske eierskapet og fondet her.

Er du i tvil om hva du skal velge av julemat i høytiden?
Her er resultatene fra forrige gang NM i Kjøttprodukter rangerte julemat i 2021.

Siste saker