Ledig stilling: spesialveterinær svin

Norges sannsynligvis mest spennende stilling innenfor fagfeltet svin er nå ledig.

KLF søker nå en veterinær med høy fagkompetanse innenfor svin som i samarbeid med slakterienes egne svært dyktige fagrådgivere, kan ivareta de private aktørenes interesser på hele svineområdet. KLFs slakterimedlemmer står for ca 1/3 av all svineslakting i Norge.

Sentrale arbeidsområder vil være:

  • å være faglig rådgiver og samarbeidspartner for slakteriene
  • aktivt bidra innenfor helsetjenesten for svin
  • representere KLF i flere råd og utvalg
  • gjennomføre veterinærbesøk i de private avlsbesetningene
  • daglig ledelse av ScanPig AS med mer

KLF søker en topp motivert person som ønsker seg spennende arbeidsoppgaver, stor grad av frihet til selv å tilrettelegge arbeidet, men også vilje til å stå på der og da når akutte situasjoner oppstår.

Du bør trives med en jobb der du veksler mellom praktiske arbeidsoppgaver i fjøset og deltar i utviklingen av norsk svinenæring som KLFs representant ved møtebordet. I tillegg regner vi med at du evner å ta konstruktive grep om de fleste faglige utfordringene som berører de private slakteriene og deres svineprodusenter slik at de får best tenkelig oppfølging, råd og kunnskapstilførsel.

Stillingen inngår i KLFs mattrygghetsenhet. Spesialveterinær svin er en særlig selvstendig stilling og evne til å jobbe selvstendig er viktig.

Vi ønsker primært å ansette en dyktig fagperson i hel stilling ved vårt kontor på Brynseng i Oslo, men andre løsninger kan også diskuteres. Stillingen medfører en del reising i Norge. Lønn og andre ytelser til konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Bjørn-Ole Juul-Hansen, mobil 913 59 382.
Søknad sendes til bojh@kjottbransjen.no

Søknadsfrist: 8. desember

 

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) er en interesse- og bransjeorganisasjon som representerer den privateide, frittstående delen av kjøtt-, egg og fjørfebransjen i Norge.Organisasjonen har 140 medlemsbedrifter fordelt på nesten 100 kommuner i landet. Vi er i dag 10 ansatte og holder til på Brynseng i Oslo.

Siste saker