Mange stilte opp for Inderøy Slakteri

En rekke firmaer stilte opp for Inderøy Slakteri etter at det brant i bedriften tidligere i år. Det kunne gått langt verre da det brøt ut i brann i deler… Les mer

En rekke firmaer stilte opp for Inderøy Slakteri etter at det brant i bedriften tidligere i år.

Det kunne gått langt verre da det brøt ut i brann i deler av anlegget til trønder-bedriften i august.
- Vi var for så vidt heldige som berget produksjonen. Men butikkutsalget (som var nyoppusset) ble totalskadet. Garderober og spiserom ble nedsotet og vi har ikke kunnet ta i bruk disse enda. Men både garderobene og spiserom blir nok klare til bruk i løpet av noen uker. Butikken tar det litt lengre tid å få på plass.

Men vi er såpass heldige at vi har nyoppussede lokaler i andre enden av bygget, som er egnet til butikkutsalg. Der har vi nå (med god hjelp fra mange) en fullverdig og fin butikk, sier daglig leder Håvard Gausen (bildet).

Han er nøye med å skryte av de firmaene som stilte opp da det var som mest kritisk.
– Arne B. Corneliussen (ABC) lånte ut butikkdisker og organiserte transport slik at vi hadde disse på plass neste dag! Her stilte også Leiv Sand transport opp og fikk diskene fraktet opp fra Oslo i hui og hast. Vi fikk også låne kjøle og frysedisker fra lokale Coop butikker, den lokale gartneren (Ystgård gartneri), og Gangstad gårdsysteri kom kjørende med kjøledisker slik at dette også kom på plass i løpet av noen få timer. Fantastisk å ha slike firma og folk som stiller opp når noe slikt skjer, fastslår Gausen som understreker at produksjonen i veldig liten grad ble berørt og nå går for fullt.

Siste saker