Mette Juberg slutter i KLF

Mette Juberg slutter i KLF Etter 13 år i KLF, sier Mattrygghetog kvalitetssjef Mette Juberg takk for seg i bransjeorganisasjonen. Hun slutter til sommeren. Etter 13 år i KLF, slutter… Les mer

Mette Juberg slutter i KLF

Etter 13 år i KLF, sier Mattrygghetog kvalitetssjef Mette Juberg takk for seg i bransjeorganisasjonen. Hun slutter til sommeren.

Etter 13 år i KLF, slutter Mattrygghet- og kvalitetssjef Mette Juberg i bransjeorganisasjonen.

– Det er alltid leit å miste dyktige fagfolk som i tillegg kjenner bransjen godt. Mette har stått på, brukt sin faglige kompetanse og sin brede bekjentskapskrets til å utvikle også dette fagområdet i KLF. Vi vet at mange medlemsbedrifter har hatt stor nytte av hennes kunnskaper, både gjennom kurs, nettverkssamlinger og individuelle oppdateringer over telefon, sier KLF-direktør Bjørn-Ole Juul-Hansen.

Hoveddommer i NM

Han understreker at Mette Juberg også har vært viktig i gjennomføringen av NM i Kjøttprodukter, der hun i en årrekke har vært hoveddommer og drivkraft i dommerkollegiet.

Vi i KLF synes det er naturlig å informere medlemmene allerede nå om at det kommer en endring i løpet av juni. Det er mange medlemmer som har mye kontakt med Mette. Ja, noen nærmest på ukentlig basis. Jeg vil ikke det skal komme brått på dem at Mette ikke blir å treffe i KLF over sommeren. Da er hun i full gang videre med nye prosjekter. Jeg vet at hun allerede har kommet godt i gang med sitt eget selskap, Juberg Food Safety Consulting, som det blir spennende å følge utviklingen til.

– Foreslå kandidater

– Hvem overtar når Mette Juberg nå slutter?

– Vi er så smått i gang med å lete etter en arvtaker etter Mette, og vi ønsker oss aller helst en person som kjenner medlemsbedriftene våre godt. Vedkommende bør være komfortabel med å gjennomføre kurs og rådgi våre medlemsbedrifter. Vi må dessuten forvente at vedkommende har den kunnskapen innenfor mattrygghet og kvalitetsområdet som en får gjennom å ha vært noen år i bransjen. Jeg oppfordrer alle som har forslag til gode kandidater, eller som er det selv, om å gi lyd fra seg. For KLF kan det være verdifull informasjon i tillegg til det vi får gjennom ordinær stillingsutlysningen før påske, sier Juul-Hansen.

Han benyttet anledningen til å ønske Mette alt godt videre. Jeg ser fram til godt samarbeid også etter sommeren, selv om det da blir fra nye posisjoner.

Siste saker