Nederlandske Tramper valgte Dynatec som partner

Nederlandske Tramper valgte Dynatec som partner Det nederlandske selskapet Tramper Technology har valgt Dynatec AS til sin samarbeidspartner for salg og integrasjon av maskiner i Norge og Sverige. Per A…. Les mer

Nederlandske Tramper valgte Dynatec som partner

Det nederlandske selskapet Tramper Technology har valgt Dynatec AS til sin samarbeidspartner for salg og integrasjon av maskiner i Norge og Sverige.

Per A. Sleipnes

Fra venstre: Kurt Pedersen, salgssjef; Tore Enes, selger og Kim Schaaning, salgsupport – alle fra Dynatec.

Avgjørende for Trampers valg av partner i Norge og Sverige, var Dynatecs store serviceavdeling og lange erfaring innenfor pakkeløsninger for kjøtt- og matindustrien.

Fylleutstyr

Et av de mest aktuelle produktene akkurat nå er en skålforsegler. I tillegg til denne skålforsegleren, har Tramper Technology dette utstyret i sitt maskinsortiment:

  • Skåleforseglere

  • De-stackere for skåler og lokk

  • Fylleutstyr for skåler til både flytende og faste produkter

  • Inspeksjon forsegling

  • Lokkpåsetting

– Maskinene fås som enkeltstående enheter eller som komplett produksjonslinje. Trampers-maskinene er kjent for sin brukervennlighet og sitt hygieniske design, påpeker selger Tore Enes i Dynatec.

Kjører for fullt

– Hvordan opplever du dagens markedet for maskiner, myntet på kjøttindustrien? Er kjøttbedriftene mer forsiktige nå?

– Mitt bestemte inntrykk er at kjøttindustrien kjører for fullt, og har hele tiden under pandemien hatt mest fokus på å holde produksjonen i gang. Derfor har vi ikke opplevd vesentlig mindre interesse for de produktene vi leverer.

Pris-påvirkning

– Tror du kronekursen og koronasituasjonen påvirker prisene på importert utstyr framover og i så fall i hvilken grad?

– Siden euroen i forhold til norske kroner har endret seg fra under ti til opp imot tolv kroner, har dette definitivt påvirket pris på import fra euro-land. Tiden vil vise om dette får følger for salget, sier Tore Enes.

Siste saker