– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen

– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen OSLO – For oss i Matsentralen i Oslo er dette for julaften å regne. Tommelen opp for det bidrag som kommer fra… Les mer

– NM i kjøttprodukter som julekvelden for Matsentralen

OSLO – For oss i Matsentralen i Oslo er dette for julaften å regne. Tommelen opp for det bidrag som kommer fra dere i kjøttbransjen.

Leder i Matsentralen i Oslo, Christiano Aubert.

Det sier leder for Matsentralen i Oslo, Christiano Aubert. Som vanlig blir overskuddsproduktene etter NM-bedømmingen kanalisert nettopp til Matsentralen i hovedstaden. Dermed er det mange i Norges største by som har glede av de kjøttproduktene som distribueres fra Etterstad videregående skole i etterkant av bedømmingen.

Den første Matsentralen her i landet ble etablert tilbake i 2013 og i dag er det sju matsentraler rundt om i landet som samarbeider med 200 000 leverandører og grossister.

– En åttende matsentral er rett rundt hjørnet i Hamar og samlet omfordeler vi så mye som 30 000 måltider hvert eneste år. Det er vi stolte og det er takket være bidrag som dette fra KLF som gjør oss i stand til å hjelpe så mange, fastslår Aubert.

Han ber innstendig alle som sitter på overskuddsprodukter om ikke å destruere disse.

– Ta kontakt med en av landets matsentraler og maten vil bli godt tatt vare på, understreker han.

Etter at kjøkkenfasilitetene ved Matsentralen i Oslo ble forbedret, kan man nå håndtere store stykningsdeler og større enheter av bl.a. kjøtt- og kjøttvarer.

Siste saker