Norsk Angus fikk VM-gull i biff

Norsk Angus fikk VM-gull i biff Kjøttprodusenten Norsk Angus mottok fire medaljer i World Steak Challenge, inkludert to gull. Av Per Sleipnes Norsk Angus mottok fire medaljer i VM i… Les mer

Norsk Angus fikk VM-gull i biff

Kjøttprodusenten Norsk Angus mottok fire medaljer i World Steak Challenge, inkludert to gull.

Av Per Sleipnes

Norsk Angus mottok fire medaljer i VM i biff: Gull til Dry Age Entrecôte og Norsk Angus Entrecôte langtidsmodnet, sølv til Norsk Angus Ytrefilet langtidsmodnet og bronse til Dry Age ytrefilet

– Vi sa i 2013 at vi skulle lage verdens beste biff, og det har vi nå beviselig gjort, sier Anbjørn Øglend styreleder i Norsk Angus AS.

World Steak Challenge (WSC) er blitt en viktig arena hvor de internasjonalt ledende kvalitetsprodusenter av biff konkurrerer om hvem som får frem de beste produktene.

I konkurransen deltar bedrifter fra 23 nasjoner fra hele verden; sentrale biffproduserende land som Argentina, Uruguay, Australia og USA.

Siden 2015 har WSC bedømt over 1000 biffer. De blir smakt, testet og gitt poeng gjennom en uavhengig, robust bedømmelsesprosess. Den påfølgende prisutdelingen gir en mulighet til produsenter og leverandører å vise frem produktene sine mens de bygger nettverk med kjøpere og eksperter fra biffindustrien.

Premierte bedrifter bruker medaljeringen fra World Steak Challenge aktivt i kommunikasjon som dokumentasjon på verdensledende kjøttkvalitet.

– Premieringen er en lagseier for alle oss som har samarbeidet siden 2013 om å få frem stabile leveranser av høykvalitetskjøtt til norske forbrukere, sier Øglend.

Han sier det er takket være bøndenes evne til å ta til seg lærdom. Øglend trekker også fram samarbeidet med Meny og Nortura.

– Merkevaren Norsk ANGUS er blitt en garantist overfor forbrukerne for norsk kjøtt i den absolutte verdenstopp, avslutter han.

Siste saker