Ny salgsdirektør i Prima Brands

Han kom fra stilling som kategori- og innkjøpssjef i REMA 1000, nå er Trond Morten Helgesen på plass som ny salgsdirektør i Prima Brands. Det var interessen for kjøttindustrien som… Les mer

Han kom fra stilling som kategori- og innkjøpssjef i REMA 1000, nå er Trond Morten Helgesen på plass som ny salgsdirektør i Prima Brands.

Det var interessen for kjøttindustrien som trigget bergenseren til å ta den viktige jobben i Prima Brands. Helgesen er nemlig utdannet pølsemaker og jobbet i sin tid på Gilde sitt gamle anlegg på Eidsvåg i Bergen. Han har dessuten seks års fartstid som Fagsjef og KAM i Nortura, fire år som KAM i Orkla og halvannet år i bedriften H. Brakstad eftf AS i Bergen. Helgesen har jobbet i REMA de siste tiårene.

– Når man har en «dragning» mot denne spennende bransjen, er stilling i Prima-systemet det optimale. Det har blitt jobbet godt over tid i Prima Brands og selskapet er god på produktutvikling og kvalitet. Ikke minst har selskapet bidratt til å løfte norsk kjøtt rent kvalitetsmessig via sin Angus-satsing. Selskapet har rett og slett gjort svært mye riktig de siste årene, fastslår den nye salgsdirektøren.

I tillegg til pølsemakerutdanning, studerte han ved institutt for næringsmiddelfag i Trondheim. I den forbindelse jobbet han en periode på kveldsskiftet som «pakkedame» på Grilstads anlegg på Ranheim. Det er med andre ord en person med svært allsidig erfaring som nå har vendt tilbake til kjøttbransjen.

Siste saker