Ny sjef for NHO Mat og Drikke

Petter Haas Brubakk er ansatt som administrerende direktør i NHO Mat og Drikke. Han vil tiltre stillingen tidlig i høst.

- KLF gratulerer NHO Mat og Drikke med et meget godt valg av ny administrerende direktør. Med Petter Haas Brubakk i sjefsstolen er jeg sikker på at de raskt vil sette sitt tydelige avtrykk på mye av det som skjer i NHO og det NHO skal mene framover, sier Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i KLF.

- At den landbaserte mat og drikkebransjen faktisk kan få gjennomslag for sine behov og standpunkter de fortjener, bør kunne komme raskt med en så rutinert og erfaren person, med et så stort nettverk ved roret, sier Juul-Hansen. Han er sikker på at hele kjøtt- og fjørfebransjen med denne utnevnelsen vil innkassere de positive effektene som lå til grunn for sammenslåingen av NHO Mat og Landbruk og NHO Mat og Drikke.

- Og jeg vil selvsagt også gratulere Brubakk med en spennende og viktig jobb, og håper også at det gode samarbeidet som KLF og NHO Mat og Drikke har hatt, lever videre.

Petter Haas Brubakk kommer fra stillingen som områdedirektør for næringspolitikk i NHO og har lang erfaring i å arbeide med rammebetingelser for norsk næringsliv, og sentrale spørsmål som å utvikle norsk råvareproduksjon, helse, sunnhet og miljø og global/nasjonal bioøkonomi.

- Dette er en landsforening med lange tradisjoner og store utviklingsmuligheter. Vi snakker om en viktig aktør i NHO-felleskapet som representerer en av de store fastlandsindustriene, sier han.

Siste saker