Nye kjottbransjen.no er lansert

Nye kjottbransjen.no er lansert Nettsidene har responsivt design, dvs. at visningsmodus tilpasser seg etter etter hvilken skjermstørrelse de vises på. Her er sidene vist pånettbrett og mobil. Det siste året… Les mer

Nye kjottbransjen.no er lansert

Nettsidene har responsivt design, dvs. at visningsmodus tilpasser seg etter etter hvilken skjermstørrelse de vises på. Her er sidene vist pånettbrett og mobil.

Det siste året har KLF jobbet med å få på plass nye nettsider for kjottbransjen.no. De er nå lansert. Det har blitt skifte av både publiseringsløsning og design.

Alt er ikke på plass fra dag en, men jeg tror det allerede er mye enklere å finne frem på nettsiden vår, sier Svein-Erik Eide, sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF. De nye sidene er tilpasset alt av skjermer som mobil og nettbrett. Det vil også bli enklere å gjennomføre alt fra medlemsportal og integrering av bladene Kjøttbransjen og Kjøtt & Eggprodusenten.

Det neste året vil vi implementere mye ny funksjonalitet, som forhåpentligvis gjør oss enda mer relevante for kjøttbedriftene. Noen av sidene som allerede har fått et løft er Søk i NM-vinnere, Eftasøk, og sidene for beredskap. I løpet av året satser vi også på å lansere medlemsportal med eksklusiv informasjon for medlemmene.

Siste saker