Politikerbesøk hos Grilstad på Ranheim

Fredag 16. august var det politikerbesøk hos Grilstad på Ranheim fra Høyres 3. kandidat i Sør-Trøndelag, Torhild O. Aarbergsbotten.

Torhild O. Aarbergsbotten, Høyre

Torhild O. Aarbergsbotten, Høyre

Høyre-politikeren tok turen innom Grilstad for å få mer kunnskap og innsikt i matindustriens muligheter og utfordringer.

- Kjøttindustrien er en stor og viktig industri for regionen, og det er viktig for oss politikere at de har rammevilkår som gjør at produksjonen fortsatt kan flagges som «Godt Norsk», sa Aarbergsbotten etter besøket.

Hun erfarte at industrien vektlegger mattryggheten og kvalitetskravene svært høyt, kanskje høyere enn hva lover og forskrifter faktisk krever.

- Det er også gledelig at fokuset er stort på å få utviklet nye produkter for å tilfredsstille kundenes forventninger og behov.  Ekstra artig er det å se at de som jobber ved bedrifter er blide og imøtekommende og gir uttrykk for stor trivsel på arbeidsplassen sin, sier hun.

- For å kunne utarbeide politikk som legger til rette for en god og bærekraftig kjøttindustri, er det viktig at vi politikere kjenner bransjen og utfordringene. Det bidro dette besøket til det fulle til.

Grilstad startet som spekematfabrikk i Trondheim i 1957, og har i dag sju produksjonsanlegg med beliggenhet over hele Norge. Det produseres spekemat, men produktsortimentet strekker seg i dag mye lenger enn det.

Som totalleverandør av kjøtt- og kjøttprodukter leverer de til flere store kjedegrupperinger i det norske Dagligvare- og Storkjøkkenmarkedet.

Politikerens besøk er en del av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund sin kampanje for å dele kunnskap og utveksle synspunkter med stortingskandidater vi regner med blir sentrale i kommende stortingsperiode.

KLF ønsker en så stor norsk landbruksproduksjon som mulig. En forutsetning for lykkes med det er at det føres en politikk som leder til en sterk, effektiv, og konkurransedyktig norsk matindustri.

Kontaktpersoner:
Bjørn-Ole Juul-Hansen, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, mobil: 913 59 382

Siste saker